f.v: Avdelingssjef på barneklinikken Randi Hansen, konsernbanksjef Eli Arnstad, og Bjørn Skjæran fra Rosenborg Ballklub

Pengedryss til Barneklinikken

Rosenborg høstet tre poeng mot Lillestrøm, sola skinte på Lerkendal og stemningen var god. I pausen fikk Barne- og ungdomsklinikken på St. Olavs 32.680 kroner. Fra oss – men på grunn av dere.

Vi tok et 360 graders bilde av Lerkendal under 16.mai-kampen mellom Rosenborg og Stabæk. Dere kunne tagge dere i bildet, og for hver tagg ga vi 10 kroner til Barne- og ungdomsklinikken på St. Olavs. 3.268 mennesker tagget seg – og enda flere jublet når avdelingssjef Randi Hansen mottok sjekken på vegne av klinikken.

– Det mange ikke tenker over er at vi er et eget sykehus inne i sykehuset, fortalte Randi. – Vi behandler barn og unge, uansett. Midler til forskning, kurs, videre- og etterutdanning av ansatte, og innkjøp av spesifikt medisinsk teknisk utstyr som kan være til god hjelp til pasientene i forbindelse med undersøkelse og behandling kommer utrolig godt med.

En god sak

Barne- og ungdomsklinikken mottar pasienter i alderen 0 – 16 år, og de fleste kronisk syke barn behandles her inntil de fyller 18 år. Pasientene kommer fra Trøndelagsfylkene og Møre og Romsdal. Noen pasienter kommer også fra andre deler av landet

Ønsker du å støtte Barneklinikken? Se her.

– Forslaget om at de vi kunne gi bort penger pr tagg i denne aktiviteten var en av grunnene til at vi bestemte oss for å gjøre den. Forslaget om at pengene burde gå til Barneklinikken kom opp tidlig. Dette er et veldig godt og viktig formål i vår region, og det føltes riktig at det var de som skulle bli mottaker denne gangen, forteller konsernbanksjef Eli Arnstad.

Vi gratulerer Barne- og ungdomsklinikken, og takker til alle som deltok i aktiviteten!

SpareBank 1 SMN er ledende bank i Trøndelag og Nordvestlandet med ca 200 000 personkunder og over 14 000 bedriftskunder. Hvert år bevilger vi inntil 50 prosent av overskudd etter skatt og utbytte til allmennyttige formål. Vi er landsdelens ledende private bidragsyter og har i løpet av de siste ti årene delt ut mer enn 500 millioner kroner til gode formål.