Reiseforsikringsbevis på mobilen

Reiseforsikringsbevis på mobilen

Har du reiseforsikring, har du også et reiseforsikringsbevis. Men vet du hvor det er?

En gang i året får du tilsendt et nytt reiseforsikringsbevis i posten. For mange av oss blir forsikringsbeviset liggende på kjøkkenbenken helt til noen rydder det bort eller så blir det bare puttet rett i en skuff. Og hvem husker da på å ta det med på ferieturen?

Mobilen glemmer vi aldri

Hvis du fikk spørsmålet om hvor ofte du glemmer mobilen din, så ville du kanskje si nesten aldri. Så da tenkte vi; hvorfor ikke bare legge reiseforsikringsbeviset rett inn på mobilen? Da har du det med deg det på reise – helt automatisk.

En av de første i Norge

SpareBank 1 er en av de første i Norge med å tilby heldigital reiseforsikringsbevis i mobilbanken. Alle som har individuell reiseforsikring i SpareBank 1, kan laste ned reiseforsikringsbeviset på mobilen.

Fakta om reiseforsikringsbevis i mobilbanken
  • Reiseforsikring er tilgjengelig både i mobilbankappen og mobilsidene: https://m.sparebank1.no
  • Har du reiseforsikring i SpareBank 1, vil du kunne laste ned reiseforsikringsbeviset til mobilen din. Reiseforsikringsbeviset er tilgjengelig selv om du ikke er koblet til nettet.
  • Hvis du ikke har reiseforsikring, kan du kjøpe det enkelt og raskt i mobilbanken. P.S: Husk å oppdatere mobilbankappen først.
  • Hvis du har behov for hjelp, kan du enkelt ta kontakt med oss. Kontaktinformasjon finnes i appen.
  • Du kan enkelt dele forsikringsbeviset (sende en kopi) på e-post til lege, familie etc. dersom det skulle være behov for dette. E-post genereres automatisk fra mobilen.
Flere får brukt for reiseforsikringsbeviset på reise

Fersk statistikk fra Finans Norge viser at erstatningene for reiseforsikring hittil i år er rekordhøye. For første kvartal i 2014 er erstatningsutbetalingene 29 prosent høyere enn for samme periode i fjor. Det er særlig utgifter i forbindelse med sykdom som øker mest – i tillegg til tyveri av reisegods.

Vi gjør oppmerksom på at innlegg på denne bloggen ikke erstatter personlig rådgivning.