Stor stas og jubel på Melhus

Melhus speidergruppe jublet da de ble overrasket av vår gledespatrulje, korps og en gavesjekk på 10 000 kroner. Blant hundrevis av forslag ble de den andre av to tilfeldige vinnere av bankens Facebook-konkurranse.

De var flere som hadde stemt på Melhus speidergruppe i konkurransen, og det bedret nok vinnersjansene deres. Banksjef Karl Reinert Halsen hadde likevel en litt annen teori.

– Vi har jo allerede innvilget dem 10 000 kroner av bankens gavemidler for vårsesongen, fortalte Halsen. – Men de søkte opprinnelig om 20 000 kroner, og det at de vant, og dermed endte opp med det beløpet tyder jo på at det var meningen at de skulle få det.

Sammen med rådgiverne og meglerne på Melhus-kontoret tok banksjefen raskt avgjørelsen om å gjøre ekstra stas på speiderne, når de hørte at det var de som hadde vunnet vår Facebook-konkurranse. Speiderne ble invitert inn i banken for å motta pengene de allerede hadde fått beskjed om at de skulle få. Det de ikke visste var at de også skulle bli overrasket med korps, gledespatrulje, lokalavis, ballonger, glitter, og selvsagt – ytterligere 10 000 kroner.

IMG_4406red

– Vi hadde ikke ant at det var dette som ventet på oss i dag, sprudlet både barn og voksne fra speidergruppa når det hele var over. Videre kunne de fortelle at pengene vil gå til utstyr, muligens telt eller lavvo oppe på Haugen Gård hvor de holder til hver onsdag.

Melhus speidergruppe er en av de største gruppene i speiderkretsen sin, sør for Trondheim. De holder møter på Haugen gård hver onsdag kl 18:00-20:00 og tar imot nye speidere fra tredje klasse og oppover. Slik bidrar de til at lokalsamfunnet skal ha et bredt aktivitetstilbud for barn og unge.

– Dette er en veldig god sak, både fordi det sørger for et meget godt tilbud til unge og fordi det er drevet av skikkelige flinke ildsjeler, forteller Halsen.

Vi takker for alle forslag som kom inn til konkurransen vår – og er henrykt over de to gode formålene som vant!

SpareBank 1 SMN er ledende bank i Trøndelag og Nordvestlandet med ca 200 000 personkunder og over 14 000 bedriftskunder. Hvert år bevilger vi inntil 50 prosent av overskudd etter skatt og utbytte til allmennyttige formål. Vi er landsdelens ledende private bidragsyter og har i løpet av de siste ti årene delt ut mer enn 500 millioner kroner til gode formål.

Se video fra overraskelsen Frøya IL Cheerleaders fikk.