Agrisjå 2014

Årets messebegivenhet innen landbruk ble avholdt på Stjørdal i helga. Vi var selvsagt til stede for å gi gode kundeopplevelser og tilby faglig kompetanse.

I tillegg til å være en maskinmesse med landbruksfaglig innhold har Agrisjå også satset på et bredere publikum gjennom barneaktiviteter, spennende innslag av husdyr og muligheter for å handle seg lokalproduserte varer innen mat og husflid.

Landbruksmessen i Stjørdal har lange tradisjoner, men i sin nåværende form gikk det første arrangementet av stabelen i 1984. I år hadde de rundt 30 000 besøkende, og det anslås en omsetning på ca 500 millioner kroner i løpet av messedagene.

SpareBank1 SMN var selvsagt godt synlig til stede med en stand betjent av landbruksrådgivere, spesialister på landbruksforsikring, SpareBank 1 Finans, SpareBank 1 Regnskapshuset SMN og finansrådgivere i skjønn forening.

Fredag ble det holdt foredrag av Sigmund Rian om lån og leasing, på lørdag var tema forsikring med Ingrid Kvamme. Teltet vårt ble godt besøkt, og alt fra rovdyrpolitikk til fjøsinvesteringer ble diskutert over kaffekoppene. I teltet vårt ble det også servert bålkaffe og diverse forfriskninger.

Vi gjør oppmerksom på at innlegg på denne bloggen ikke erstatter personlig rådgivning.