Sjekk kilometerstand (Foto: Shutterstock)

Hvor langt har bilen din kjørt?

Det er viktig at du kontrollerer kilometerstanden på bilen opp mot hva som er avtalt på forsikringsavtalen din. I forsikringsavtalen ser du avtalt årlig kjørelengde, samt avtalt kilometerstand pr en gitt dato. Er det lenge siden du har kontrollert dette – anbefaler vi at du gjør dette i dag!

Som forsikringstaker er det ditt ansvar og følge med at bilen ikke har kjørt mer enn det som er avtalt i forsikringsavtalen. Hvis du får en skade og det viser seg at du har kjørt mer enn det som er avtalt kan konsekvensene bli store. Erstatningen kan bli redusert eller i verste fall bortfalle.

Enkelt å endre kjørelengde selv

Har du forsikringene dine hos oss i SpareBank 1 finner du forsikringsavtalene dine i nettbanken. Her kan du selv enkelt endre kjørelengden – når det passer deg!

  1. Klikk på aktuell bilforsikring og velg «Endre årlig kjørelengde»
  2. Velg ny årlig kjørelengde
  3. Ny årlig pris beregnes
  4. Endringen lagres når du klikker «Bekreft»

Vi gjør oppmerksom på at innlegg på denne bloggen ikke erstatter personlig rådgivning.