NæringsDriv for fulle hus

Konferansen i Trondheim er blitt en arena hvor de viktige debattene tas, hvor folk møtes og hvor agenda settes.

Denne uken gikk det fjerde NæringsDriv av stabelen i Trondheim. En fullsatt Britannia Hall fikk høre hva som skaper et attraktivt bysentrum.

Konjunkturbarometer for 2014

Bankens fagmiljø og kompetanse om regionen kom godt til syne ved fremlegging av årets konjunkturbarometer. Her ligger et solid løft i utvikling og innhold som konserndirektør i SpareBank 1 SMN, Vegard Helland, fikk frem på en glimrende måte.

Trendforskeren Ståle Økland var tydelig på hva som kan gjøre Trondheim til en vinnerby: “Dere må legge til rette for næringsaktivitet.” Med en suksesshistorie om utviklingen i Liverpool City Centre var grunnlaget lagt klart for debatt. Her møttes politikere, gårdeiere, næringsliv og presse i en debatt som ga klare føringer Midtbyens videre utvikling.

Fiolin til ungt talent

Programmet ble krydret med minikonsert med Trondheimsolistene og offentliggjøring av at Trondheimsolist Stefan Penjin fra Fræna vil få disponere bankens fiolin de neste tre år.

SMN ervervet i 2002 en fiolin av Enrico Ceruti, 1873, Cremona, i den hensikt å gi unge talent mulighet til å realisere hele sitt potensial gjennom lån av dette kvalitetsinstrumentet.

Blogg_Stefan_Penjin_Fiolin

Årets kremmer

NæringsDriv ble avsluttet med den tradisjonelle kåringen av Årets kremmer. Basert på lønnsom vekst ble Synsam Brillesalongen på Melhus ble mottaker av prisen for Trondheim og omegn i 2014.

årets kremmer 2014 2_blogg

Gode tilbakemeldinger

Etter endt program gikk ferden via Banksalen Restaurant og til årets Tæl-show i Olavshallen for alle deltakere.

Deltakerne delte ut femmere og seksere til foredragsholderne og paneldebatten på sin evaluering av dagen. Konferansen omtales allerede som en av de tre viktigste næringskonfransene i Trondheimsregionen. Det er vi stolte av.

Takk til alle deltakere og involverte for en svært innholdsrik dag – vi ser frem til fortsettelsen. Sammen får vi ting til å skje!