Vinn årets designrefleks!

Noen diamanter er mer verdt enn andre. Denne kan redde livet ditt! Nå kan du vinne din egen diamantrefleks.

Alle vet at det er smart å bruke refleks. Likevel dropper 7 av 10 voksne å bruke den lille livredderen. Det ønsker Trygg Trafikk og SpareBank 1 Forsikring å gjøre noe med.

Refleksens dag

Torsdag 16. oktober arrangerer vi den nasjonale Refleksdagen for niende gang. Målet er å få flere til å bruke refleks, og å få ned antall fotgjengerulykker.

Designreflekser

Som vanlig har vi fått en kunstner til å designe en refleks i anledning Refleksdagen. Kunstner Nicolay Aamodt vil at alle skal bli sett, og har laget refleksdiamanter i ulike fasonger.

Vinn designrefleks!

Vil du skinne litt ekstra i høstmørket, kan du allerede nå bli med i trekningen av årets designrefleks på Facebook. Alt du trenger å gjøre er å legge igjen en kommentar på hvorfor du tror så mange dropper refleks. Vi deler ut 50 reflekser.

Refleksdagen20141

Bli sett. Bruk refleks.

Er du en av dem som ikke bruker refleks? Husk at refleks reduserer risikoen for å bli påkjørt i mørket med 85 prosent. Husk også å bruke refleks selv der det er gatebelysning. Flest fotgjengerulykker skjer i byene.

Går du med refleks i mørket vil en bilist i 50 km/t ha 10 sekunder på å oppdage deg, fremfor 2 sekund om du går uten. Refleks kan redde livet ditt.

Vi gjør oppmerksom på at innlegg på denne bloggen ikke erstatter personlig rådgivning.