Årets første verdensmester på ski!

Vi gratulerer og berømmer, Fredrik, Johannes, og de andre utøverne fra Byåsen IL og Strindheim IL, for forbilledlig innsats og prestasjoner under Junior-VM i langrenn.

Helgas NM på ski viste at rekrutteringen på langrenn er særdeles god både i Romsdal og Trøndelagsfylkene. Denne uka fikk vi årets første verdensmester på ski, melhusgutten Fredrik Riseth fra Byåsen IL. Han vant åpningsdistansen sprint under junior VM på ski i Almaty i Kazakhstan. Johannes Klæbo fulgte opp med en flott 3 plass.

Den norske troppen er særdeles godt representert fra Trondheim, med tre utøvere fra Byåsen (Fredrik Riseth, Johannes Klæbo og Julie Myhre og ei fra Strindheim (Guro Bostad)

Les: To klubber har nesten alle i Junior-VM

SpareBank 1 SMN er hovedsponsor for både Strindheim IL ski og Byåsen IL langrenn. Vårt bidrag er viktig for at klubbene skal gi sine utøvere et godt treningsopplegg, og vi er svært stolte over å se at trønderske talenter, igjen, når helt i verdenstoppen.

Verdensmester Fredrik Riseth fra Byåsen IL Langrenn

Verdensmester Fredrik Riseth fra Byåsen IL Langrenn

Gode kundeopplevelser

Som stolt partner får vi i tillegg muligheter til å skape merverdi for både kunder og ansatte via vårt treningsopplegg. For det er ekstra artig når alle VM-utøverne er med som trenere på vårt “Bedre form med banken”, som har ukentlige skitreninger for kunder og ansatte på onsdager og torsdager i Granåsen.

For å sitere en kunde etter en av treningsøktene; – Æ føle mæ som Marit Bjørgen, med eget støtteapparat av trenere og smørere!