Gratisbilletter til volleyballungdom: Stod Volley vs Khimik Yuzhny

Den 4. mars skrives det norgeshistorie når Stod Volley spiller, som første skandinaviske lag noensinne, kvartfinale i Europacupen. Vi inviterer volleyballungdom mellom 12 og 19 år til gratis kamp med egen tribune, om de stiller i drakta si.

Det er aldri spilt en kvartfinale i volleyball i Norge før, så dette er en begivenhet alle bør få med seg.

Som stolt partner av Stod Volley, har vi kjøpt 250 billetter. Disse er på en egen tribune, og gis gratis til de 250 ungdommene mellom 12 og 19 år som kommer først til billettluka på kampdag for å hente. Vi ser gjerne at du og vennene dine har på dere klubbdrakta.

De som kommer tidlig til Steinkjerhallen på kampdag 4. mars, får også med seg konsert med Tomas Brøndbo klokken 18.15. Kampstart er på Campus kl 19.00.

For dere som ikke er mellom 12 og 19 år: Ta med deg klubben, jobben, naboene, familie og venner, og møt opp til en fantastisk volleyballfest!