Rekordår for RBK Fotballskole

For første gang ble RBK Fotballskole helt utsolgt. RBK Fotballskole hadde i utgangspunktet 1220 plasser tilgjengelig på sju ulike fotballskoler denne sommeren. Fasiten ble at fotballskolene hadde 1251 deltagere.

– Vi tok inn noen ekstra fra ventelistene i distriktene, forteller leder for RBK Fotballskole, Vegard Skorstad.

For første gang var det fulltegnet på alle fotballskolene. Og det er spesielt gledelig å registrere at det ikke var en eneste plass ledig på fotballskolene som ble arrangert i distriktet.

– Fotballskolene på Lerkendal er alltid fulle, men det er utrolig artig at det er like stor interesse for de fem fotballskolene i distriktene, sier Skorstad.

Se bilder fra årets fotballskoler på Instagram

Enda bedre neste år

Årets første fotballskole gikk av stabelen i mai på Oppdal, deretter gikk det slag i slag på Spillum, Kyrksæterøra, Røros og Levanger. I tillegg til to fotballskoler på Lerkendal.

– Det betyr mye for både Rosenborg og arrangørklubb at vi lykkes så bra som vi gjør. Og det gir oss motivasjon til å gjøre det enda bedre neste år, sier han.

Det er ikke planer om å øke antalle fotballskoler, men antall plasser kan bli utvidet.

– Vi jobber med det, men vi vil ikke gjøre noen endringer som kan gå utover kvaliteten, forsikrer Skorstad, som forventer stor pågang også neste år.

– Vi anbefaler alle å være tidlig ute med å melde seg på neste års fotballskoler, avslutter han.

Påmeldingen starter 1. mars 2016. Les mer om RBK Fotballskole her

Sparebank 1 SMN har vært sponsor av RBK og RBK Fotballskole siden 2009. Fotballskolene til RBK er en viktig del av avtalen vår nå som Hovedsamarbeidspartner i klubben. Vi er en stor bidragsyter innenfor breddeidretten i Midt-Norge, og derfor er det en stor glede å få være en del av suksessen til fotballskolene som engasjerer så mange barn og unge.