Folkets Tælpris: Fosen

Du kan være med å bestemme hvilke to gode prosjekter på Fosen som fortjener Folkets Tælpris. Nominer før 15. oktober.

Sammen med lokalavisa Fosna-Folket og alle deres lesere skal vi gi 60 000 kroner gjennom Folkets Tælpris. Den som får flest stemmer mottar 50 000 kroner og andreplassen får 10 000 kroner. Prisen skal gå til lag, foreninger eller private personer som viser glød og engasjement.

Slik nominerer du et godt formål

Har du eller foreningen din en idé eller et tiltak du synes fortjener oppmerksomhet og støtte? Send oss en beskrivelse av prosjektet og en begrunnelse innen 15. oktober på e-post til linda.iversen@smn.no.

Folkets tælpris ble gitt for første gang i 2010, i Levanger. Siden den gang har den vandret rundt i vår region. Folkets tælpris har trukket frem vel fortjente mottakere, i nært samarbeid mellom lokalavisene og de lokale banksjefene.