25.000 kroner til Barnekreftforeningen

Da Rosenborg møtte Stabæk den 13. september tok vi et bilde av stadion. Etter kampen kunne man tagge seg i bildet, og for hver tag som ble registrert så ga vi 5 kroner til Barnekreftforeningen i Trøndelag. Det ble det penger av.

Èn gang i året gjennomfører vi en «SpareBank 1-kamp» på Lerkendal, hvis formål er å samle inn penger til en aktør som gjør en viktig jobb for medmennesker i regionen vår. I samarbeid med Rosenborg-spillerne ble vi enige om at Barnekreftforeningen i Trøndelag skulle bli årets mottaker.

Med fullsatte tribuner, på det mange kaller årets beste RBK-kamp, var det 3115 supportere som tagget seg selv i bildet. Vi applauderte innsatsen med å runde gavebeløpet litt oppover. Og dermed fikk sponsorsjef Christer Horgen og hele A-stallen til RBK gleden av å overrekke en gavesjekk på 25.000 kroner på årets arrangement på barneavdelinga på St. Olavs Hospital.

Barnekreftforeningen drives på frivillig basis av foreldre som har, eller har hatt barn med en eller annen form for kreft. De jobber for å bedre barnas behandlingstilbud, tilrettelegge forholdene for foreldre, foresatte og familier, samarbeide med leger og annet pleiepersonell, samt drive informasjonsvirksomhet om foreningen.

Alle innsamlede midler går direkte til medlemmene i form av trivselstiltak på sykehus og turer og arrangement.

Takk til alle som tagget seg!

Auksjonerer bort gullmedaljen sin

Besøket til St. Olavs Hospital inspirerte spesielt en av RBK-spillerne til å bidra enda mer til Barnekreftforeningens fantastiske innsats.

Matthias Vilhjalmsson har bestemt seg for å auksjonere bort gullmedaljen han fikk på søndag. Pengene går uavkortet til Barnekreftforeningen i Trondheim. Du kan lese mer og legge inn bud her.

Samfunnsansvar er en av kjerneverdiene i RBK, og en viktig del av SpareBank 1 SMN sin forretnings-strategi. Derfor er det en sentral del i samarbeidsavtalen vår med RBK.

Horgen barnekreftforeningen 16x9