Nå kan du logge inn i mobilbanken med fingeren

Vi har gjort pålogging i mobilbanken enda enklere. Nå kan du logge deg inn i mobilbanken ved hjelp av et fingeravtrykk. Dette gjelder foreløpig kun for iPhone.

– Kundene forteller oss at de ønsker å gjøre bankting på en enkel og trygg måte, sier mobilbanksjef Baard Slaattelid i SpareBank 1-alliansen. Pålogging med fingeravtrykk er en slik enkel – og etterspurt – tjeneste. Mobilbanken har vel nå aldri vært lettere å bruke.

Slik fungerer bruk av fingeravtrykk (TouchID)

Har du en iPhone som støtter bruk av fingeravtrykk, kan du altså bruke det for å logge inn i mobilbanken. Du trenger ingen egen app for dette – du slår på tjenesten inne i mobilbankappen ved bruk av din BankID (dette gjelder kun første gang). Ønsker du å slå av funksjonen, gjør du det under «Innstillinger» i appen.

Her finner du en oversikt over alt som er nytt med mobilbanken.

Psst: Visste du at vi i snitt sjekker mobiltelefonen hvert sjette minutt [forskning.no]

Vi gjør oppmerksom på at innlegg på denne bloggen ikke erstatter personlig rådgivning.