Ny trener i Byåsen Elite

Arne Högdahl ble i dag presentert som ny trener for Byåsen Elite under en pressekonferanse i bankens hovedkontor.

I desember ga dagens trener, Claus Mogensen, beskjed om at han slutter og klubben har vært på trenerjakt siden. Klubbens daglige leder, Jørgen Nygård Pedersen, forteller at det nå var viktig å finne en lokal trener med erfaring, som kan utvikle spillerne og laget videre.

– Vi er 100 prosent sikker på at Högdahl er et godt og riktig valg for klubben, sier Nygård Pedersen.

Lang erfaring

Högdahl har lang erfaring som trener på toppnivå, og har tidligere vært vikartrener for Byåsen. I tillegg til det sportslige sitter han også i styret og han vet hvordan det er å drive en slik klubb.

– Jeg tror dette blir spennende. Det er allerede spennende, og det blir enda mer spennende om vi får beholde spillerne vi har, sier den nye treneren. Byåsen har et ung lag, hvor gjennomsettalder på jentene kun er 22 år

Stolt hovedsponsor

Banken har sponset laget siden 2008 og vært hovedsponsor siden 1. juni 2015.

– Dette tror vi var et godt valg for klubben og den nye treneren. Byåsen Elite er en god klubb med mange lokale spillere fra Trøndelag og vi liker at det satses mye på å utvikle unge håndballtalenter, sier sponsorsjef SpareBank 1 SMN Christer Horgen.

Vi gjør oppmerksom på at innlegg på denne bloggen ikke erstatter personlig rådgivning.