Rekorddeltakelse med 199 lag i SpareBank 1 Stafetten

Det er ingen tvil om at det gror godt i norsk og trøndersk langrenn. Denne uka ble SpareBank 1 stafetten gjennomført av våre gode venner i Byåsen IL med rekorddeltakelse.

Hele 597 løpere fordelt på 199 lag deltok i årets stafett, som tidligere het Dalgårdstafetten. Trondheim kommune har gjort en fantastisk jobb i Granåsen med produksjon av kunstsnø og løypelegging, som gjør at det vil være gode skiforhold i hele vinter.

Stolt støttespiller gjennom hele året

– Selv om vi er stolt hovedsponsor av langrennslandslaget, så er vi en minst like stolt støttespiller for alle de små og store lagene som finnes rundt omkring i Midt-Norge og på Nordvestlandet, forteller konseptutvikler i SpareBank 1 SMN Stein Bugge.

– Byåsen IL langrenn er et av de lagene vi både støtter og samarbeider tett med i gjennom hele året. Sammen har vi ukentlige treningsopplegg for både kunder og ansatte, og dessuten avvikler vi arrangement som dette, fortsetter Bugge.

Årets stafett ble en kald fornøyelse med 13,5 minusgrader, men det gjør lite når man får ha en herlig skiopplevelse med flinke folk. Alle deltakere mottok dessuten landslagslua til SpareBank 1 som deltakerpremie.

Formann i Byaasen Skiklubb Nelly Maske som ivrig tilskuer og smører.

Formann i Byaasen Skiklubb Nelly Maske som ivrig tilskuer og smører.