Viser 7 innlegg i kategorien Bloggen.
+

Tok i bruk engangskode på mobil – vant iPad!

I forbindelse med lansering av engangskode på mobil hadde vi konkurranse hvor de som tok tjenesten i bruk kunne vinne en iPad. Nå er vinneren klar.

+

20.10.2011 – Ett år med bankblogg!

For ganske nøyaktig ett år siden, 20.10.2010, på samme dag som åpningen av vårt nye hovedkontor lanserte vi bankbloggen vår. Den gangen spurte vi om en bank har noe å gjøre i sosiale medier. Med ett års erfaring på nakken er svaret et ubetinget ja. I dag feiret vi ettårsdagen til bloggen med kake.

+

Vi forbedrer brukervennligheten på nettsidene våre

De siste ukene har vi jobbet med en omlegging av innhold og menyer på smn.no. I prosessen har vi også involvert kunder for å teste den nye strukturen, og omleggingen er nå rullet ut.

+

SpareBank 1 største bank på Facebook

I dag samler SpareBank 1-alliansen over 70 stykker til fagdag om sosiale medier. I forberedelsene til et foredrag tok jeg en temperatursjekk på finansnæringen på Facebook – SpareBank 1 er største bank i Norge.

+

Ny temamøtekalender

Gjennom våren har vi holdt – og holder fortsatt – mange temamøter rundt om i regionen vår, både på Nordvestlandet og i Trøndelag. I dag lanserer vi en seksjon på bloggen med en temamøtekalender hvor du får oversikt over de kommende temamøtene, sortert på både tema, tid og sted, og hvor du også kan melde deg på.

+

Vinnere i vår julekonkurranse

Vi har trukket vinnerne i vår julekonkurranse hvor tre vinnere stikker av med Visa gavekort, og en heldig vinner får en RBK-drakt.

+

Kan en bank bruke sosiale medier?

Først – velkommen til bloggen vår! Med bloggen ønsker vi å vise at vi tar sosiale medier på alvor, og lanseringen er startskuddet på vår satsning i de nye sosiale kanalene. Vi ønsker å møte dere der dere er – enten det er i Trondheim, Molde, Ålesund, Terråk eller Øvre Årdal, eller om det er på Twitter eller Facebook. Men hvordan kan en bank bruke sosiale medier?