Viser 59 innlegg i kategorien Det indre liv.
+

Finn Haugan som konsernets sjef i 25 år

I 1991 startet Finn Haugan som toppsjef i banken. Bli med på hans kvart århundre lange reise.

+

Knekker innovasjonskoden med samhandling

Nylig arrangerte SpareBank 1 SMN, som første norske bank, et «Hackathon». Dette er bare ett av områdene hvor banken samarbeider med eksterne kloke hoder for å øke innovasjonstakten.

+

Hva gjør egentlig Labb og Line på Tinder?

Labb og Line har vært på Tinder for å prate om bank. Målsettingen vår var å komme i kontakt med en målgruppe det er vanskelig å nå gjennom tradisjonelle kanaler, på en morsom og litt annerledes måte.

+

Følg Eli og bankens gavearbeid!

Vi i SpareBank 1 SMN er opptatt av å kunne bidra til et sunt og levende lokalsamfunn. Går det bra for banken så betyr det at vi har større muligheter for å bidra i regionen vår – og går det bra med regionen rundt oss, ja da går det også bra med banken. Denne uken kan du bli med Eli Arnstad, leder for bankens gavearbeid, på jobb – via Instagram.

+

Jobb hos oss?

Vi har en visjon om å bli den anbefalte banken. Vår ambisjon er å kunne forbli en selvstendig, regional bank som betyr mer for bedrifter og personer i Midt-Norge enn en hvilken som helst annen bank. Da er det viktig å ha de beste medarbeiderne.

+

Bli med privatøkonomen på jobb!

Det er mange flotte personligheter, spennende karrierer, hverdager og profiler i SpareBank 1 SMN. Nå får du muligheten til å komme tettere på dem, ved å “bli med dem på jobb” i en uke via Instagram.

+

Et nytt og annerledes bankkontor

Vi åpnet nylig vårt første audiovisuelle bankkontor. Med videomøteteknologi permanent plassert er banken lett tilgjengelig i rådhuset i Vik kommune.

+

En måned med SpareBart 1 samlet inn 33 290 kr til kreftsaken

Det ble mye bart mot slutten av Movember da 47 staute menn i SpareBart 1 SMN i løpet av november stadig fikk en stadig kraftigere bart – til støtte for kreftsaken. I lunsjen 30. november hadde vi en prisutdeling med tre priser; Mr. Mustache, Mr. Trønderbart og Mr. Movember.

+

46 menn i SpareBart 1 SMN gjør heder på trønderbarten og kreftsaken – se bildene!

Å gro en vakker mustasje er ikke enkelt, men usedvanlig pene ting er sjeldent det…. Derfor er det desto mer imponerende at 46 skikkelige mannfolk i SpareBank 1 SMN har prydet seg selv med alt fra klassiske trønderbarter til kunstneriske mustasjer i hele november til inntekt for kreftsaken.

+

Movember: Vi slår et slag for trønderbarten!

…men først fjerner vi den. Så kan man spørre seg – er det kult å gro ansiktshår på overleppa? Selvfølgelig er det det! Og i hvertfall når det er for en god sak.