Viser 42 innlegg i kategorien Kultur og idrett.
+

Musikkpris til Kristian Tangvik

Årets mottaker av Geir Digernes Minnespris er en meget dyktig tubaist fra Trondheim som studerer i København

+

Blir det byttehelg der du bor?

Over 100 idrettslag over hele Norge har satt av andre helg i november til kjøp og salg av brukt skiutstyr, og 35 av dem er fra Midt-Norge og Nordvestlandet. Det er over en dobling sammenlignet med fjoråret. Her ser du de påmeldte.

Foto: til Molde Taekwon-Do Klubb
+

Feiret jubileum med fylkesmesterskap

Molde Taekwon-Do Klubb fyller 30 år i år. Søndag 18. september feiret de med å arrangere fylkesmesterskapet i taekwondo – med nye kampringer på plass.

+

Si ja til brukt: Bli med på Byttehelg!

Ditt skrot kan være en annens skatt – og motsatt. I år er det Byttehelg i hele Norge den 12. og 13. november. Idrettsklubber og lag oppfordres til å melde seg opp til å arrangere. Det gir venner og naboer garantert gode kupp, samtidig som idrettsklubben får kroner i kassa.

+

Birgit Skarstein med på laget

Birgit Skarstein og banken innleder nå et langsiktig samarbeid. Målet er å inspirere andre til å se muligheter og å følge sine drømmer. Gjennom flere år har vi kjent Birgit godt. Hun er et forbilde for oss alle – uansett alder, en inspirasjon og et hedersmenneske.

Espen Berg ble SpareBank 1 JazZtipendiat FOTO: André Løyning
+

SpareBank 1 JazZtipendiat: Espen Berg

Pianisten Espen Berg er den tiende vinneren i rekken av Norges største jazzpris. Den ambisiøse 33-åringen mottok SpareBank 1 JazZstipendiat under Moldejazz denne uken.

FOTO: NRK
+

Natalie Sandtorv er SpareBank 1 Jazztalent 2016

Jazzmusikeren Natalie Sandtorv (28) tildeles prisen SpareBank 1 Jazztalent. Sandtorv mottok prisen på Moldejazz i dag.

+

Hoppende glade Streetlight-barn

Det er Skandia Cup, og gjennom samarbeid har Streetlights fotballag, Phoenix FC, fått til å komme fra Tacloban i Filippinene for å spille fotball. De rakk også en tur til Granåsen med latter, skihopping, fall og grillmat.

+

Idrettstalent 2016: Emil Iversen

Meråkbygg og langrennsløper Emil Iversen fikk vårt hovedstipend i kategorien idrett under Talentstipendutdelingen for 2016. – Det var et bevis på at jeg hadde fått til noe, og det var artig å bli sett, minnes skitalentet.

+

Får med skistjernene ut i lokalsamfunnet

SpareBank 1 er en av hovedsponsorene til de norske langrennslandslagene for både kvinner og menn. Les hvordan vi jobber for å utvikle langrennssporten både for bredden og eliten.