Viser 34 innlegg i kategorien Næringsutvikling.
+

iMAL til topps på Trøndelagsmøtet

Gründerbedriften iMAL fra Steinkjer vant årets innovasjonspris under pitchekonkurranse på Trøndelagsmøtet i Stjørdal.

+

Rir stormen av

Verdiskapingen i Nord-Trøndelag vokser jevnt, tross oljebremsen i resten av landet og fylkets relativt sterke eksponering mot offshorenæringen. Industrien har vist seg mer robust mot nedgangen enn tidligere antatt.

+

Vinnerne og taperne i regionen

Vi har gått gjennom nesten 30 000 virksomheter i Midt-Norge og deres årsregnskap fra 2012 til 2015.

+

Lyse utsikter for Work-Work

- Work-Work er ett vindu og en smeltedigel mot en åpnere verden hvor vi som bank enkelt og raskt kan utforske smarte forretningsideer, teknologiske ideer, sier leder for digital utvikling i banken, Knut Eilif Halgunset.

+

God stemning på landet

Investeringsviljen i landbruket er god, og den lave renta er med å bedre økonomien i investeringene. Optimismen synes størst innen storfekjøtt og melk.

Adine Dørum fra Sounds Good
+

Lanserer språkverktøy som gir perfekt uttale

Næringstalentet Adine Dørum vil bidra til at folk verden over lærer språk. Etter år med utvikling av ideen, vil språkverktøyet Sounds Good lanseres i høst. Men først: En tur til Palo Alto og Silicon Valley med banken.

+

Gründere vant tur til Silicon Valley

I helgen ble SpareBank 1 SMNs Gründerkonkurranse avholdt for en fullsatt sal på Dokkhuset. Av femten utvalgte pitchere valgte juryen seks dyktige gründere som får bli med banken på reise til Bay Area i oktober.

+

Vi heier på HidePark UB

​I beinhard konkurranse om tittelen “Beste Ungdomsbedrift” under NM vant HidePark UB med god margin. Det betyr at trønderne skal representere Norge i Europamesterskapet for unge entreprenører.

+

Trøndersk næringsliv ser positivt på fremtiden

Undersøkelsen vi bestilte og fikk utført av Sentio i 2016 viser tydelig hvilke forventninger bedriftsledere i Trøndelag har til omsetning for året. Utsiktene til å ansette flere og til lønnsomhet går litt ned i Sør-Trøndelag sammenlignet med året før, men i Nord-Trøndelag går alle piler imidlertid til værs.

+

Knekker innovasjonskoden med samhandling

Nylig arrangerte SpareBank 1 SMN, som første norske bank, et «Hackathon». Dette er bare ett av områdene hvor banken samarbeider med eksterne kloke hoder for å øke innovasjonstakten.