Viser 9 innlegg i kategorien Nytt hovedkontor.
+

Historisk stein i Trondhjems Sparebank

Forskning.no har skrevet en artikkel om hovedkontoret vårt – rettere sagt, den eldste delen av hovedkontoret vårt som ble oppført i 1882 med en stor dose inspirasjon fra Nidarosdomen både i stil og materialbruk.

+

Trondheim kommunes Energisparepris 2011 til SpareBank 1 SMN

Jeg hadde den glede og ære, på vegne av SpareBank 1 SMN, å motta Trondheim kommunes Energisparepris 2011 i Rådhuset forrige uke. Gjennom Energispareprisen ønsker Trondheim kommune å hedre aktører som går foran med fremtidsrettede løsninger for redusert energibruk i byen.

+

Offisiell åpning av Salamandernatten

På onsdag stod Trondheims ordfører Rita Ottervik for åpningen av trondheimskunstneren Kjell Erik Killi Olsens store kunstverk Salamandernatten.

+

FIABCIs eiendomspris til SpareBank 1 SMN

Vi mottok i forrige uke FIABCIs eiendomspris 2011 for bankens nye hovedkontor. – En god anerkjennelse av vårt prosjekt, sier direktør Jørgen Løfaldli i SpareBank 1 SMN Kvartalet.

+

Vinmonopolet åpnet i Søndre gate

Fra og med mandag denne uken finner du Vinmonopolet i Søndre gate. 

1

Vårt nye hovedkontor åpner for publikum mandag 22. november

Vi er regionens største og eldste bank, og det gjør oss til en samfunnsaktør med forpliktelser og ansvar utover vår egen organisasjon – et ansvar vi tar på største alvor. Da vi skulle ha nytt hovedkontor ville vi ikke bare bygge en bank for oss selv, men et kvartal for hele byen.

+

20.10.2010 kl 20:10

I går, 20.10.2010 klokken 20:10, åpnet vi nytt hovedkontor i Søndre gate. 150 inviterte gjester overvar åpningssermonien i den nye konferansesalen.

1

Snart flytter vi til nytt hovedkontor

Det er ikke lenge til vi skal flytte inn i nytt hovedkontor i Søndre gate i Trondheim. I dag, 20. oktober, har vi offisiell åpning, bygget åpner for publikum 23. november, mens butikkene flytter inn over nyttår. SpareBank 1 SMN er regionens største og eldste bank. Det gjør oss til en samfunnsaktør med forpliktelser og ansvar utover vår egen organisasjon. Dette er et ansvar vi tar på største alvor, også når vi bygger nytt hovedkontor.  Vi i banken gleder oss til å flytte inn i nye og tidsriktige lokaler!

+

Byens befolkning applauderer nytt hovedkontor

Tre av fire trondhjemmere mener SpareBank 1 SMNs bygging av nytt hovedkontor er et positivt bidrag til byutviklingen.