Viser 118 innlegg i kategorien Bedrift.
+

Fire av ti handelsbedrifter i minus

Netthandelen vokser blant oss, men hvem er det som lider av det? Varehandel er sammen med bygg og anlegg den bransjen som har flest konkurser.

+

Dystert marked, men mulighetene finnes

Skipsverftene og den maritime industrien har utfordrende tider, men viser imponerende evne til omstilling og innovasjon.

+

God stemning på landet

Investeringsviljen i landbruket er god, og den lave renta er med å bedre økonomien i investeringene. Optimismen synes størst innen storfekjøtt og melk.

+

Carma ble årets kremmer

Klesbutikken Carma hadde mest lønnsom vekst i 2015 i Trondheim og omegn. Nå ønsker de å utvide konseptet og åpne butikker i flere storbyer. 

+

Større optimisme i næringslivet

For første gang på seks år har bedriftsledere i Trøndelag og Møre og Romsdal en markant økt forventning til det kommende året. Lederne tror på økt sysselsetting, større omsetning og bedre lønnsomhet i 2017.

+

Gårdbrukeren er gårdens viktigste ressurs

Framtidens bruksstruktur er tilpasset gårdbrukernes arbeidskapasitet, interesser og ønsket livsstil. Hvilken hverdag vil du ha, hva brenner du for og hva er dine styrker? Teknologi tilpasses bruksstrukturen, og ikke omvendt.

+

Gode tips for en fin og trygg båtferie

Endelig er sommeren her og båtfolket langs hele kysten nyter glade dager til sjøs. Men det finnes – bokstavelig talt – flere skjær i sjøen.

+

Hæ? Er denne kofferten verdt nesten 40 000 kroner?

Loslitt eller ikke, denne kofferten er verdt hele 38.590 kroner. Vi lot «Tiril» pakke feriekofferten, og her er resultatet.

+

NæringsDriv i Ålesund: Innovasjon og omstilling

Fredag 10. juni gikk den syvende utgaven av NæringsDriv av stabelen i Parken kulturhus. Innovasjon og omstilling var årets tema.