Viser 20 innlegg i kategorien Arrangementer.
+

NæringsDriv i Ålesund: Innovasjon og omstilling

Fredag 10. juni gikk den syvende utgaven av NæringsDriv av stabelen i Parken kulturhus. Innovasjon og omstilling var årets tema.

+

NæringsDriv for syvende gang

Fredag 10. juni inviterer vi til NæringsDriv i Ålesund. Årets konferanse har fått temaet «Innovasjon og omstilling», og kan som vanlig lokke med en rekke store navn.

Kari Traa
+

Kari Traa – fra alpin til bedrift

Kari Traa har med sitt foredrag om veien fra alpinstjerne til suksessfull bedriftseier vært stjernen på våre temamøter for småbedriftsledere i høst. Avslutningen på turneen var i Molde denne uken.

+

Stiftelsesforum 2013

Stiftelsesforum ble nylig avholdt for andre år på rad. Ideen rundt årets arrangement var å kombinere de store tankene rundt filantropi med et mer faglig rettet opplegg. Som i fjor var tilbakemeldingene særdeles gode.

+

Stiftelsesforum

Vi gjentar suksessen fra i fjor, og holder et nytt Stiftelsesforum 3.-4. september i SpareBank 1 SMN sine lokaler i Trondheim. I år kommer blant annet Anne Enger, Gunnhild A. Stordalen og Ansgar Gabrielsen.

+

NæringsDriv 2013: Sunnmøre – den blå regionen

For fjerde året på rad gikk NæringsDriv av stabelen i Ålesund. Det kan nå stolt betegnes som en etablert og fast samling av næringslivstopper, finans, akademia, politikere, journalister og andre samfunnstopper.

+

NæringsDriv 2012

NæringsDriv 2012 i Trondheim ble en suksess med 250 begeistrede deltakere i Britannia Hall. Konferansens røde tråd var varehandelens betydning for verdiskapingen, noe vi belyste gjennom fremtidas betalingsløsninger, markedsanalyser, konjunkturbarometer og statsbudsjettet.

+

Årets markedsføringsevent i Trondheim: Markedskonferansen 2012

Torsdag 1. mars er det klart for årets markedsføringsevent i Trondheim; Markedskonferansen 2012 arrangert av Trondheim Markedsforening.

+

Hva er Gründercamp?

Gründercamp går ut på å gi ungdomsskoleelevene et oppdrag som de skal presentere en løsning på innen et avgrenset tidsrom. Oppdraget er reelt og blir gitt av en oppdragsgiver. Vi var med, og ga elevene en bankoppgave.

+

Næringslivsledere på skolebenken

Ingen er ferdig utlært – og med det i tankene satte 10-15 næringslivsledere fra Nordmøre og Romsdal seg på skolebenken under årets PRO-skole som ble arrangert på Rica Seilet i Molde 28.-29.november.