Viser 7 innlegg i kategorien Finansiering.
Tilhenger
+

Selger du kapitalvarer? Leasing kan øke salget

Selger du maskiner og utstyr med pris opp til 250 000? Sier kundene dine ofte: “Dette skulle jeg gjerne ha kjøpt, men jeg har ikke pengene”?

Unngå høye sluttregninger ved innlevering av leasingbil
+

Unngå høye sluttregninger ved tilbakelevering av leasingbil

I 2014 ble det leasingfinansiert biler for 7,3 milliarder til privatpersoner og overkant av 13 milliarder til næringslivet. Leasing/leie av bil har hatt en formidabel vekst de siste årene og en betydelig andel er leid med gjennkjøpsverdi/restverdi.

Elbil
+

Det blir gunstigere å lease elbil

Regjering har i revidert nasjonalbudsjett lagt til grunn at merverdiavgift på leasing av elbiler skal fjernes en gang før 1. juli 2015.

+

På tide å vurdere fastrente?

Dersom du ønsker forutsigbare låneutgifter, kan fastrentelån være noe for deg. Når du tar opp et fastrentelån binder du renta på gårdslånet for en valgt periode, som oftest fem eller ti år.

+

Nye regler på leasing av bil – sjekk mulighetene for redusert leasingleie

Kjørelengde og biltype påvirker hvor lang leasingperiode som er mest lønnsom.

+

Har du lånt penger fra firmaet?

Det obligatoriske spørsmålet er da: Er det utarbeidet låneavtale? Enten svaret er ja eller nei, så har du en liten jobb som må gjøres – så fort som mulig.

+

Leasing – nyttig finansieringsform eller kostbar fattigmannsløsning?

Hvorfor skal mitt firma lease og hva er eventuelt smart å finansiere med leasing? Mange er usikker og vet ikke når leasing er lønnsomt.