Viser 13 innlegg i kategorien Forsikring.
+

Gode tips for en fin og trygg båtferie

Endelig er sommeren her og båtfolket langs hele kysten nyter glade dager til sjøs. Men det finnes – bokstavelig talt – flere skjær i sjøen.

+

Hæ? Er denne kofferten verdt nesten 40 000 kroner?

Loslitt eller ikke, denne kofferten er verdt hele 38.590 kroner. Vi lot «Tiril» pakke feriekofferten, og her er resultatet.

+

Kjør forsiktig! Vinterferien er høytid for trafikkulykker

– Stress ned og sørg for at du får en trygg kjøretur, råder skadeforebygger Fred Nilsen i SpareBank 1 Forsikring.

Mobilbank på farten.
+

Hjelp, mobilskjermen min er knust! Kan jeg få noe igjen på forsikringen?

Med jevne mellomrom får vi spørsmål om knuste eller ødelagte mobilskjermer dekkes av forsikringen. Her får du svaret.

+

Har du forsikret barnet ditt?

De fleste barn kommer seg gjennom oppveksten uten å rammes av alvorlige ulykker og sykdommer. Men for de som rammes har forsikringsordningene vært viktige for barnets økonomiske fremtid. Alle barn bør ha en forsikring.

+

Økonomisk trygghet og handlefrihet

Over 60 000 av oss rammes av kritiske sykdommer hvert år. En alvorlig sykdom kan medføre dramatiske endringer i livssituasjonen for den som rammes, og da er økonomiske bekymringer det siste man trenger.

+

Bedriftens pensjons- og forsikringsavtaler enkelt administrert

Vi har slått sammen to av våre tjenester for å gi din bedrift fullstendig oversikt over og muligheten til å samtidig administrere alle bedriftens pensjons- og forsikringsordninger på et enkelt sted.

+

Dette bør du passe på når uværet kommer!

Denne helgen blir det skikkelig “mye vær” over store deler av landet – og verst skal det bli i Midt-Norge og Nordland, i følge YR.no. Du må regne med masse nedbør og mye vind.

Bønder har Norges farligste yrke
+

Bønder har Norges farligste yrke

Landbruks- og matdepartementet offentliggjorde 28.11.2013 en rapport om ulykker og arbeidsmiljø i landbruket. Minst seks prosent av norske bønder utsettes for en ulykke med personskade hvert år.

+

Nye helkundefordeler!

Nå er det enda mer lønnsomt å ha alle forsikringer samlet i Sparebank 1 – både for eksisterende og nye kunder. Vi er opptatt av å skape gode kundeopplevelser, og vi belønner våre beste.