Viser 7 innlegg i kategorien Mobilbank.
+

​Nyhet! Nå kan du søke billån i mobilbanken

-Hæ?! Har det skjedd en feil? Det var reaksjonen til kunden som fikk svar på billånet umiddelbart.

+

Her er appen som gir deg kontroll på julegavekjøpene

Med ”Julegavelisten” kan du planlegge julegavekjøpene – hvem som skal få hva, og hvor mye det skal koste. Sjansen for å glemme noen blir mye mindre, og det samme blir sjansen for at julebudsjettet sprekker. Praktisk, ikke sant?

Mobilbank bedrift
+

Norges første mobilbankapp for bedrifter

Som første bank i Norge lanserte SpareBank 1 mobilbank for bedrifter i 2012. Totalt har 10% av kundene nå tatt i bruk mobilbank bedrift og hver dag laster nye kunder ned mobilbank appen.

Grannes VVS
+

God erfaring med mobilbank

Grannes VVS opplever en enklere hverdag med mobilbank. Med flere firma og 20 ansatte er det mye som skal koordineres i løpet av en dag. Hver dag sjekker jeg mobilbanken. Da får jeg raskt oversikt over kontoer og likviditeten i bedriften, sier Jan Roger Grannes, daglig leder i Grannes VVS.

+

Mobilbanken har blitt lørdagsbanken

Lørdag 27. oktober i fjor, opplevde vi for første gang at mobilbanken var større enn den tradisjonelle nettbanken målt i antall pålogginger – dette takket være at kundene er tidlig ute med å ta i bruk nye banktjenester på mobil. Det liker vi!

+

Snart får du full oversikt over bedriftens økonomi i nettbanken

Vi relanserer snart en av nettbankens kanskje viktigste sider – startsiden til nettbanken for bedrifter. Her får du full oversikt over bedriftens økonomi.

+

Norges første mobilbankapp for bedrifter

Som første bank i Norge lanserer SpareBank 1 en mobilbankapplikasjon for bedrifter. Dette vil gjøre hverdagen enklere og mer oversiktlig for små og mellomstore bedriftskunder.