Viser 32 innlegg i kategorien Arrangementer.
+

Vårkonsert med Mannskoret Lerka

Mannskoret Lerka inviterer til sin 12. årlige vårkonsert – denne gangen i nytt og større format i Sondrehallen.

+

100 år i Meråker

Bli med på jubileumsfeiring 7. april kl 18 -20.30 i Meråker samfunnshus

+

Banken møter spreke kunder i marka

Ønsker du god rådgivning kombinert med en tur i marka? Besøk vårt nye «kontor» ved Vintervannet 5. og 6. mars.

+

Boligkveld og Eva & The Heartmaker

Eva & The Heartmaker gjestet rosenes by under stormøtet med tema “Veien til din første bolig”. I tillegg til super underholdning fikk unge og håpefulle med seg gode råd om hvordan de kan komme seg inn på boligmarkedet.

+

Cecilie Skog trollbandt på Røros

Polfarer og fjellklatrer Cecilie Skog var mandag kveld invitert til Røros som en del av samarbeidsavtalen mellom multisportskonkurransen Røros Challenge og SpareBank 1 SMN i Røros og Ålen. Det ble både lattermildt og følelsesladet.

+

- Vondt er gøy!

Mottoet til Kjetil André Aamodt sitt idrettslag i oppveksten var at “Vondt er gøy!”. Det fikk tilhørerne i Molde og Ålesund til å åpne latterdøra på vidt gap sist uke under temakveld i banken. Med motto, en god porsjon talent og en over middels overivrig far, ligger ting til rette for at man kan bli en god alpinkjører.

+

Boligkveld, konto og gitar med Jo Nesbø

Det ble fulle hus da kundene i SpareBank 1 ble invitert til boligkveld og musikalsk opplevelse med Jo Nesbø og Lars Jones.  Arrangementet samlet over 1100 deltakere fra Trondheim, Stjørdal og Steinkjer.

+

Trening og sparing gir resultater

Kjetil André Aamodt er verdens mestvinnende alpinist gjennom tidene. Forrige uke holdt han foredrag om hvordan man skal nå sitt potensial under bankens temakveld i Molde og Ålesund. Kjetil Andre fortalte oss om sin karriere, vinneroppskriften og hvordan man skal nå sitt potensial.

+

Yrkes- og utdanningsvalg

Har du tenkt over hva du skal bli? Utdannings- og yrkesvalget er nok det viktigste valget du kommer til å ta i løpet av livet. Jobben blir livet ditt og folkene rundt deg blir ofte dine nærmeste. Da er det viktig at man har tatt et godt valg man trives med. Om ikke kan det ta lang tid å ombestemme seg.

+

Vinner av tegnekonkurransen i sparebankuka

Tommy Lian (8) fra Stiklestad ble årets hovedvinner. 10 vinnere har mottatt ryggsekk og drikkeflaske.