Viser 39 innlegg i kategorien Mobilbank.
+

Jippi! Verdensnyhet fra mCASH – betal fra tastaturet

– Med det nye mCASH-tastaturet tar vi vennebetaling ett skritt videre, ved å smelte sosial kommunikasjon og betaling sammen i en opplevelse. Dette er ekte sosial betaling, sier Elisabeth Haug, administrerende direktør i mCASH.

+

Nå kan du logge inn i mobilbanken med fingeren

Vi har gjort pålogging i mobilbanken enda enklere. Nå kan du logge deg inn i mobilbanken ved hjelp av et fingeravtrykk. Dette gjelder foreløpig kun for iPhone.

+

Nå får du ny og lekker mobilbankapp

Vi har pusset opp mobilbank-appen for å gjøre den enklere å bruke – og finere for øyet. I tillegg til nytt design, får du enklere navigering, bedre oversikt over hverdagsøkonomien, og pålogging med fingeravtrykk.

+

Mobilbetaling: Vi kjøper den norske delen av gründervirksomheten mCASH

– Med dette oppkjøpet styrker vi vår mobilsatsing og blir godt posisjonert for å møte fremtidens digitale kundebehov, sier styreleder Jan-Frode Janson i SpareBank 1-alliansen. I tillegg er det veldig hyggelig å kunne videreføre en norsk gründervirksomhet.

+

Nordens første klokkebank – nå også på Apple Watch og Android Wear

Kunder med smartklokke fra Pebble har kunnet bruke SpareBank 1s klokkebank siden november i fjor. – Nå er vi endelig klare for Apple Watch og Android Wear, sier mobilbanksjef Baard Slaattelid i SpareBank 1-alliansen.

+

3 av 4 starter mikrosparing på mobilen

I løpet av seks uker har over 41 000 nordmenn kommet i gang med mikrosparing. Siden midten av mars, da tjenesten også ble tilgjengelig på mobil, er det hele 75 % som velger å opprette mikrosparing i mobilbanken.

+

Se hvorfor nordmenn elsker mobilbanken

- Over 50 % av våre kunder, som bruker digitale løsninger hver måned, bruker mobilbanken aktivt, sier Baard Slaattelid, mobilbanksjef i SpareBank 1-alliansen. Mobilbank utgjør nå rundt 65 % av all digital trafikk i SpareBank 1.

+

SpareBank 1 lanserer Nordens første klokkebank

– Nå kan kunder i SpareBank 1 sjekke saldo og siste transaksjoner på smartklokken sin, sier mobilbanksjef Baard Slaattelid i SpareBank 1-alliansen. Vi starter med smartklokker fra Pebble, senere vil vi kunne tilby tjenester på Apple Watch når dette lanseres på nyåret.

+

Mobilbanken sprenger nye grenser

For første gang i Norge passerer en mobilbank 5 millioner pålogginger på en måned. I mars måned hadde SpareBank 1s mobilbank over 5,3 millioner pålogginger, noe som trolig gjør den til Norges største.

+

Vi snoker ikke på kundenes telefoner

I dag kan man i flere medier få inntrykk av at bankene i Norge snoker i folks telefoner ved bruk av apper. Dette er feil. Her kommer en oppklaring.