Viser 6 innlegg i kategorien Nettbank.
+

Har du prøvd “Min oversikt” i nettbanken?

“Min oversikt” i nettbanken gir deg full oversikt over din økonomi – både hva du har og hva du har brukt. Ta en titt her (film).

+

Endelig klart for BankID uten java – først på våre forsikringstjenester

Nå er vi i gang med å få på plass BankID uten java for alle våre tjenester. Vi starter med forsikringstjenesten for person og pensjon fra 6. oktober 2014. Så kommer nettbank uten java for privatpersoner og bedrifter. Deretter tjeneste etter tjeneste – helt til vi er javafrie.

Mobil- og nettbank (Foto: Eskild Fors, SpareBank 1)
+

Betale for å logge inn?

Fra 1. mai koster det 0,49 kroner hver gang en Telenor- eller djuice-kunde (ikke andre operatører foreløpig) bruker tjenesten BankID på mobil. Banken styrer ikke prisen, men tilbyr alternative løsninger for de som ønsker det.

Javafri nettbank
+

Snart gravlegger vi Java

Det er mange som er frustrerte over Java-trøbbel ved bruk av BankID i nettbanken. Dette gjør SpareBank 1 – sammen med de andre bankene i Norge – nå noe med.

+

BankID på mobil – hvorfor det?

Nå er det enda flere teleoperatører som tilbyr BankID på mobil. Men hva er det egentlig som skiller denne fra vanlig BankID og engangskode på mobil – bortsett fra at den er Java-fri? Kan du bruke det? Er det sikkert? Er det vanskelig?

+

Se hvor mye du bruker på café i nettbanken

I nettbanken kan du nå få oversikt over summen av hva du bruker på ulike ting. Det gir deg en enkel og fin oversikt over akkurat hva det er du bruker penger på. Kanskje må du møte noen ubehagelige realiteter, men det kan føre med seg mye bra for din økonomi.