Viser 16 innlegg i kategorien Sikkerhet.
+

6 tips til kjøring på glatt føre

Slik unngår du problemer på den vanskelige veibanen. 

+

Slik lærer du barna å være trygg i trafikken

Nå har en god andel av 60 000 spente seksåringer lagt ut på skoleveien for første gang. For oss voksne er det viktig å huske at seksåringene ikke har like enkelt for å ferdes i trafikken.

+

Deler du alle opplevelsene dine i sosiale medier?

Er du «street-smart» med kontroll på lommebok, pass og deg selv når du er ute og reiser? Hva med når du er på nett og i sosiale medier? Her er 5 tips til deg som er på farten.

+

Bot? Jeg skulle jo bare avslutte en samtale!

Visste du at det er totalforbud mot å røre telefonen i bilen hvis den ikke er fastmontert? Da kan du få bot, selv om du bruker handsfree.

+

Slik prøver telefonsvindlerne å lure deg

Med jevne mellomrom blir helt tilfeldige nordmenn ringt opp av personer som utgir seg for å være fra Microsoft. Se her hvordan svindelen foregår, og hvordan du kan unngå å gå i fella.

+

Nye svindelforsøk på e-post: Ikke oppgi informasjon

På’n igjen: De siste dagene har norske bankkunder (også SpareBank 1-kunder) mottatt e-post fra svindlere (phishing) hvor de blir bedt om å “oppdatere” personlig informasjon – det kan være mobilnummer, kortinfo, adresse, eller annet. SLETT DENNE E-POSTEN!

+

Vinn årets designrefleks!

Noen diamanter er mer verdt enn andre. Denne kan redde livet ditt! Nå kan du vinne din egen diamantrefleks.

+

Bli sett i høstmørket – bruk refleks!

Høstmørket er kommet. Mange fotgjengere tror at om de ser bilen, så ser bilisten også dem. Slik er det ikke – med mindre fotgjengeren bruker refleks.

+

Svindlerne gir seg ikke – her er deres siste vri!

Tusenvis har mottatt e-post som gir seg ut for å være fra SpareBank 1 eller andre banker. I en ny vri på disse e-postene ber svindlerne deg om å ringe et nummer som på ingen måte tilhører SpareBank 1. Ikke ring nummeret! Dette er et svindelforsøk.

+

Svindel-epost: Hvor får de kriminelle tak i e-postadressene?

Mange nordmenn har de siste dagene mottatt svindel-epost (såkalt phishing). Disse e-postene sendes bredt ut til folk uansett bankforbindelse. Her er litt om det som kan være greit å vite.