Viser 16 innlegg i kategorien Samfunn.
+

Tråler etter innovasjon i fiskenæringen

Eventyret om Nordic Wildfish er like vilt som det er vakkert. De siste seks årene har fiskeriselskapet doblet omsetningen, ansatt over 60 nye medarbeidere og utviklet nyvinninger for å gjøre sitt bidrag for miljøet og mennesker i sult.

+

Ønsker Worldcup-finale til Trondheim

Trondheim varsler at byen ønsker å være vertskap for verdenscuprennene i langrenn 16. til 19. mars. SpareBank 1 SMN, Coop Midt-Norge, TrønderEnergi, Koteng Eiendom og Adresseavisen/Polaris Media stiller opp som garantister.

+

Slik kan du spare på å gi

Vi gir så det monner, men går glipp av store beløp i skattefradrag. Det kan en ny app gjøre slutt på.

+

Kan spare mye penger på å planlegge

- Vi handler for mye mat i forhold til det vi evner å forbruke, og mye av grunnen til dette er nok at vi handler for ofte og vi handler på impuls, sier privatøkonom Endre Jo Reite.

+

SpareBank 1 og Norges Idrettsforbund inngår samarbeidsavtale

SpareBank 1 og Norges Idrettsforbund inngår et samarbeid med mål om å forenkle hverdagen for norske idrettslag og foreninger.

+

For deg som lurer på hva som egentlig skjer med verden

Fremtiden kan virke både usikker og litt skummel etter de siste månedenes politiske jordskjelv i USA og Storbritannia. Sjefsøkonom Elisabeth Holvik forklarer hvorfor det ble som det ble og hva Norge trenger fremover.

+

Kan Black Friday bli et kjærkomment lyspunkt?

Denne uka inviterer handelsstanden til Black Friday.  I en bransje hvor fire av ti gikk med underskudd i 2015 hadde det gjort seg med godt salg.

+

SMN nr 1 på samfunnsansvar

Ifølge norske journalister er SpareBank 1 SMN den som tar aller størst samfunnsansvar av de 29 mest profilerte virksomhetene i Norge. Det viser PR-Barometeret som ble presentert tidligere denne uka.

+

Hvem vinner valget i USA og hva skjer da?

Svaret på om Hillary Clinton eller Donald Trump blir den nye POTUS får vi kanskje natt til onsdag. Men, det er slettes ikke sikkert at en klar vinner blir annonsert og akseptert.