Viser alle innlegg tagget med barn.
+

Verdien av å lære barna å kunne vente

Noen utstyrer barna med alt de måtte ønske seg av merkeklær, utstyr og telefoner. Andre ser nytten av å utstyre dem med evnen til å leve lykkelig med et forbruk tilpasset inntektene og litt sunn fornuft.

+

Dette er viktig å vite for deg som er samboer

Som samboer har du ingen egen lov som beskytter dine rettigheter, og mange tror de er trygge fordi de er forelsket. Men tvert i mot kan det at man tar godt vare på hverandres rettigheter være et solid tegn på at forholdet er godt. Her er noen av fellene dere kan unngå.

+

Slik sparer du smart til barna

Får du dårlig samvittighet hvis du ikke sparer barnetrygden? Mange sparer til barna sine, ofte for å hjelpe dem i studietiden eller til å kjøpe sin første bolig. Her er tipsene du trenger når du skal sette opp sparing for barn.

+

Slik lærer du barna å være trygg i trafikken

Nå har en god andel av 60 000 spente seksåringer lagt ut på skoleveien for første gang. For oss voksne er det viktig å huske at seksåringene ikke har like enkelt for å ferdes i trafikken.

+

Trondheimshistorie for barn – på nettbrett

Med spesialskrevet musikk av Henning Sommerro og Klaus Sonstads tolkning av både fortellerstemme og karakterer, har Tidsreise Trondheim – Barnas Byhistorie blitt en spennende reise gjennom byens tusenårige historie.

+

En av Norges beste barneforsikringer – når det virkelig gjelder :)

Norsk Familieøkonomi har nettopp gjennomført sin årlige sammenligning av barneforsikringer. SpareBank 1 får et stort smilefjes – og har “meget gode dekninger”. Samtidig opplyses det om at vi har den dyreste forsikringen. Hvorfor er det sånn?

+

200 000 kroner til aktiviteter for asylsøkere og flyktninger

Å sitte på vent er ofte kjedelig. Over 30 000 asylsøkere i Norge venter nå på hva som blir deres nye fremtid. I mellomtiden ønsker vi i SpareBank 1 SMN å gjøre ventingen mer innholdsrik.

+

– Vi er veldig glade for hjelpen fra barneforsikringen

Alt gikk galt da Tilde (3) fikk et åpent kraniebrudd etter en ulykke hjemme. Ambulansen somlet, og hun måtte vente i kø på legevakta. Først etter to timer ble hun undersøkt av lege, og da skjønte legene alvoret.

+

Trenger barnet mitt en egen barneforsikring?

Mange foreldre spør oss om det er noen vits med en egen barneforsikring, når barna likevel er forsikret gjennom barnehagen, skolen og ulike fritidsaktiviteter. Her får du svaret.

+

Rekordår for RBK Fotballskole

For første gang ble RBK Fotballskole helt utsolgt. RBK Fotballskole hadde i utgangspunktet 1220 plasser tilgjengelig på sju ulike fotballskoler denne sommeren. Fasiten ble at fotballskolene hadde 1251 deltagere.