Viser alle innlegg tagget med budsjett.
+

9 tips til hvordan du kan bruke mindre penger på småkjøp og mat

Tomt på bankkortet? Har du lurt på hvor pengene dine blir av? Her har noen gode sparetips som gjør at pengene dine kanskje varer litt lenger.

+

Slik får du studielånet til å vare lenger

Nytt år og nytt semester – og en stor utbetaling fra Lånekassen. Titusener av norske studenter starter året med blanke og ark og breddfull konto.

+

- Økonomiske nyttårsforsetter gir romsligere økonomi gjennom hele året

Ved å bruke litt tid på å gå gjennom økonomien din, kan du spare mye penger gjennom hele året, sier privatøkonom Endre Jo Reite.

+

5 tips for å sikre deg god privatøkonomi i 2017

Optimismen blant nordmenn er tilbake. Vi tror 2017 gir oss mer i lommeboka og at boligprisene setter nye rekorder.

+

Appen for enklere julegavehandel

Med ”Julegavelisten” glemmer du ingen i julerushet, og sjansen for at julebudsjettet sprekker, blir også mye mindre. Praktisk, ikke sant?

+

7 tips til deg som ikke vil bli blakk student!

Få har mindre å rutte med enn studenter. Her får du tipsene som kan hjelpe deg unngå å bli helt blakk.

+

Tro det eller ei, men julehandelen er allerede i gang!

For mange kan ikke juleforberedelsene starte tidlig nok. Over 400.000 nordmenn er allerede er i gang med gaveinnkjøpene. Enda flere vurderer å handle julegaver i løpet av sommeren.

+

Danmark er nordmenns feriefavoritt i sommer

I sommer er det ekstra mange som synes det er deilig å være norsk i Danmark. Nabolandet i sør kaprer topplasseringen på listen over hvilke land nordmenn besøker i sommerferien.

+

Tips i siste liten til deg som ennå ikke har booket sommerferien!

Fått litt ekstra ferie eller bare sent ute med å bestemme deg? Du kan fortsatt få en flott ferie selv om du er ute i siste liten. Forbrukerøkonom Magne Gundersen gir deg de smarte tipsene.

+

6 tips for å få mer ferie for pengene

Nordmenn kutter feriebudsjettet for andre sommeren på rad. Årsaken er at mange opplever en usikker arbeidssituasjon, har fått lavere inntekt eller bare ønsker å redusere ferieforbruket.