Viser alle innlegg tagget med eiendom.
+

Slik sikrer du deg drømmeboligen

Den første boligen, snart er den din. Men før du pakker flyttelasset, er det flere ting du bør vite. Som hva du bør huske på visning og hvordan en budrunde egentlig foregår.

+

5 tips til deg som vil klare å kjøpe din første bolig helt selv

Er det blitt umulig for unge å komme inn på boligmarkedet uten pengesterke foreldre i ryggen? Mange førstegangskjøpere får økonomisk hjelp, men det er fullt mulig å klare det helt på egenhånd.

+

6 tips til deg som skal kjøpe bolig i januar

Har du planer om å kjøpe bolig nå på nyåret? Odd Nymark i EiendomsMegler 1 forteller deg hvordan du kan forberede deg til «januarsalget».

+

Folks boligformue nesten like mye verdt som oljefondet

Nye beregninger fra Eiendomsverdi viser at verdien av norsk boligmasse er på svimlende 7.033 milliarder kroner. Det er nesten like mye som verdien av hele Oljefondet, som i skrivende stund er på 7 399 milliarder kroner.

+

Her er de 10 vanligste ordene du bør kjenne til når du kjøper bolig

Hva betyr egentlig P-ROM, BRA og BTA? Det er lett å gå i surr i en jungel begreper når du skal kjøpe ny bolig. Nå kan du bli litt klokere – finn ut hva alle ordene betyr.

+

Når får jeg mest for boligen min?

Det enkleste svaret er når det er få boliger til salgs og mange ute etter å kjøpe. Men når er det?

+

Slik kan vi sikre flere boliger til unge

– De «unges bolignød» kan rett og slett løses ved at vi bygger flere nye boliger for pensjonistene, mener boligekspert Odd Nymark i EiendomsMegler 1. Hvordan henger dette sammen? Her får du svaret.

+

Vi kutter boliglånsrenta!

Nå setter vi ned renta på boliglån med inntil 0,25 prosentpoeng.

+

Dette er den «hotteste» hyttetrenden akkurat nå

Høsten er høytid for hyttejakt på fjellet. – Vi merker allerede nå en klar økning i aktiviteten, sier hyttemegler Håkon Wøllo i EiendomsMegler 1 på Gol. – Det «hotteste» nå er å kjøpe tomt og bygge selv. Her gir han deg hytterådene.

+

EiendomsMegler 1 Midt-Norge i toppen blant Norges beste arbeidsplasser

Det internasjonale analyse og rådgivningselskapet Great Place to Work har kåret EiendomsMegler 1 Midt-Norge til en av Norges beste arbeidsplasser for fjerde år på rad. Meglerforetaket med kontorer i Sør-, Nord-Trøndelag og Møre og Romsdal vant fjerdeplassen i konkurranse med norske virksomheter.