Viser alle innlegg tagget med finansiering.
+

Krever strengere regulering av forbrukslån

- Barne- og familiedepartementet jobber med hvordan forbrukslån markedsføres, og alle snakker om gjeldsregister. Samtidig er det ingen klare begrensninger for hva bankene kan gi i forbrukslån, sier kredittsjef Endre Jo Reite. Vi ber Finanstilsynet om å komme på banen.

+

7 grunner til at renta forblir uendret i september

Norsk økonomi trenger å øke investeringer i bedrifter, og legge til rette for industrietableringer som kan skape eksportinntekter og arbeidsplasser. Enda lavere styringsrente vil ikke hjelpe. Dette og mer om hvorfor sjeføkonom Elisabeth Holvik tror renta vil forbli uendret i september leser du her.

+

​Nyhet! Nå kan du søke billån i mobilbanken

-Hæ?! Har det skjedd en feil? Det var reaksjonen til kunden som fikk svar på billånet umiddelbart.

+

Derfor bør du vurdere å flytte billånet

Har du allerede billån, men lurer på om du har de beste betingelsene? Det er mulig å flytte billånet, og selv om det koster litt kan det være verdt det.

+

Slik sikrer du deg drømmeboligen

Den første boligen, snart er den din. Men før du pakker flyttelasset, er det flere ting du bør vite. Som hva du bør huske på visning og hvordan en budrunde egentlig foregår.

+

Ny bil? Dette må du vite om billån

Lurer du på om det lønner seg å bake billånet inn i et eksisterende boliglån? Eller om et eget billån er mer gunstig? Svaret er at det varierer, og du som låntaker gjør lurt i å snakke med banken – før du bestemmer deg.

+

Slik forbereder du deg til budrunden! 4 smarte tips

Vi er midt inne i en hektisk periode i boligmarkedet. I enkelte deler av landet er det mange boliger til salgs. Har du funnet «drømmeboligen», så gjelder det bare å «vinne» budrunden. Her er noen tips – fra boligsekspert Odd Nymark i EiendomsMegler 1 – om hva du bør tenke gjennom før du går i gang med budrunden:

+

6 tips til deg som skal kjøpe bolig i januar

Har du planer om å kjøpe bolig nå på nyåret? Odd Nymark i EiendomsMegler 1 forteller deg hvordan du kan forberede deg til «januarsalget».

+

Er du ung og på boligjakt? Få hjelp av vår miniguide for boligkjøp.

I fire trinn vil miniguiden lose deg gjennom viktige punkter på veien fra drømmen om å eie noe eget til du står med nøkkelen i hånden til din første bolig.

Tilhenger
+

Selger du kapitalvarer? Leasing kan øke salget

Selger du maskiner og utstyr med pris opp til 250 000? Sier kundene dine ofte: “Dette skulle jeg gjerne ha kjøpt, men jeg har ikke pengene”?