Viser alle innlegg tagget med Fred Nilsen.
+

Derfor trenger du en komfyrvakt

Nær 4 ganger daglig rykker brannvesenet ut til branner eller branntilløp på komfyren. Én enkel komfyrvakt kan løse problemet og redde hjemmet ditt fra å gå opp i røyk.

+

6 gode huskeregler for refleksbruk

Når høstmørket faller på, kan det være nesten umulig for bilførerne å se deg. Likevel dropper 2 av 3 å bruke refleks.

+

Nyhet! Nå kan du få raskere behandling og utredning

Åtte av ti nordmenn mener det er uakseptabelt å vente mer enn to uker på undersøkelse eller utredning ved mistanke om sykdom. Like mange mener det er for lange ventetider i helsevesenet.

+

På tide å ta opp båten?

Visste du at vintersesongen er en av de farligste tidene på året for båten din? Både drukning, frostsprengning og brann kan ta knekken på den. Her er rådene for et trygt båtopplag i vinter.

+

Slik lærer du barna å være trygg i trafikken

Nå har en god andel av 60 000 spente seksåringer lagt ut på skoleveien for første gang. For oss voksne er det viktig å huske at seksåringene ikke har like enkelt for å ferdes i trafikken.

+

ADVARSEL: Tak og bygninger kan rase sammen hvis du ikke måker taket

– Nå er det kritiske snømengder på takene i store deler av Norge, advarer skadeforebygger Fred Nilsen i SpareBank 1 Forsikring. I verste fall kan tak og bygninger knekke sammen av den tunge snøen.

+

Pass opp for frostskader på hus og hytte

Vinteren har tatt landet ned i fryseboksen, og da gjelder det å passe på. Mange får seg en ubehagelig overraskelse hvis de ikke har gjort hytta og boligen klar for kulda.

+

Tusenvis å spare på å velge riktig bilforsikring

Det gjelder å være godt forsikret hvis uhellet først er ute. Men ikke hiv penger ut av vinduet. Slik velger du riktig bilforsikring.

+

Dette er høstens mareritt! Fem råd for å kjøre tryggere i mørket

Nå er høstmørket her for alvor. Og med det følger bilførerens aller største mareritt: Å kjøre på noen i mørket fordi du ikke kunne se dem.

+

Trenger barnet mitt en egen barneforsikring?

Mange foreldre spør oss om det er noen vits med en egen barneforsikring, når barna likevel er forsikret gjennom barnehagen, skolen og ulike fritidsaktiviteter. Her får du svaret.