Viser alle innlegg tagget med gavefond.
+

Tilbake fra tur til Silicon Valley: – Go big or go home!

Det ble både bedriftsbesøk, investorpitching – og starten på mulige internasjonale samarbeid – da SpareBank 1 SMN og vinnerne av gründerkonkurransen besøkte Silicon Valley i starten av oktober.

+

Derfor vil vi ha stjernefysiker til Trondheim

Stephen Hawking tror på liv utenfor jorda. Nå skal han inspirere trøndersk teknomiljø på STARMUS.

Foto: Anne Sofie Solberg
+

Vanntrampoline skaper liv og røre

Ildsjeler på Beitstad syntes vanntrampolinen i Steinkjer sentrum var så bra, at de tok saken i egne hender for å skaffe en til stranda på Tørre. Det fikk de til med spleiselag og støtte fra banken.

+

Søk om støtte til aktiviteter og prosjekter

Nå kan du søke om penger til aktiviteter og prosjekter som skaper glede og engasjement i ditt lokalmiljø.

+

Lørdag hyllet vi våre fantastiske talentvinnere

Unge talenter innen kultur, idrett og næring fikk utdelt SpareBank 1 SMN Talentstipend på til sammen 590 000 kroner.

Foto: Thomas Koch / Shutterstock.com
+

Vi støtter Redd Barnas flyktningeaksjon

Etter oppfordring fra Rosenborgs supportere gir SpareBank 1 SMN 50 000 kroner til Redd Barnas arbeid for å hjelpe syriske barn som er på flukt fra sitt eget hjemland.

+

Gaularhallen

Etter årevis med politiske diskusjonar, dugnadsjobbing og planlegging vart endeleg Gaularhallen opna laurdag 10. januar 2015.

+

Drømmedag på Lerkendal

Som stolt samarbeidspartner av Rosenborg, og med hjerte for lokalsamfunnet, kunne vi gi Torbjørn og Jon Håvard fra dagtilbudet i Grong en opplevelse de sent vil glemme.

+

Stolt bidragsyter på Jonsokfeiring

Sunde Krins Grendalag i Førde søkte midlar frå oss i år til Jonsokfeiring med historie, kultur, tradisjon og Ta Sjansen. Vi blei med som bidragsytar på arrangementet som fleire frivillige lag i grenda og stiftinga Sunnfjord Museum samarbeider om.

+

Med hjerte for regionen

12. juni gjorde vi litt ekstra stas på idrettslag, korps, musikere, veldedige og frivillige organisasjoner, ildsjeler og andre som bidrar til at vi har et bredt og godt tilbud i Trøndelag og på Nordvestlandet.