Viser alle innlegg tagget med hus.
+

5 ting du ikke kan bruke BSU til

– For hver tusenlapp du sparer, sponser staten deg med to hundre kroner igjen på skatten, i tillegg til at du får knallgod rente i banken, sier forbrukerøkonom Magne Gundersen i SpareBank 1. Men dette kan du altså ikke bruke pengene til.

+

10 tips til å unngå brann i desember

Desember viser seg dessverre også å være ”høytid” for branner. Lav utetemperatur og mye aktivitet i heimen fører til økt brannfare. Slik kan du unngå å miste hus og hjem, men allikevel ha det kos.

+

Slik sikrer du deg i ekstremvær

Nesten hvert eneste år blir vi rammet av stormvær her i landet. Hardest rammet er Trøndelag, der hele 19 prosent har blitt rammet av stormskader.

+

2000 kroner i måneden sikrer inngangsbilletten til boligmarkedet

Se hvordan bare 2000 kroner i måneden sikrer deg inngangsbilletten til boligmarkedet.

+

6 av 10 forventer enda høyere boligpriser

Tall fra septembermålingen til Prognosesenteret viser at langt flere vurderer utsiktene til norsk økonomi som bedre. Hele 6 av 10 forventer at boligprisene skal øke, hvilket er en markant endring fra marsmålingen.

+

SJEKKLISTE: Slik holder du tyvene unna i høstferien!

Ferietid er innbruddstyvenes høysesong, og mange boliger står tomme i høstferien. Derfor gjelder det å være på vakt.

+

Hold på hatten! Nå kommer ekstremværet Tor

Fredagens uvær kan være farlig for liv og helse i hele ni av landets fylker. Her er våre beste råd for å sikre deg selv og eiendelene dine.

+

ADVARSEL: Tak og bygninger kan rase sammen hvis du ikke måker taket

– Nå er det kritiske snømengder på takene i store deler av Norge, advarer skadeforebygger Fred Nilsen i SpareBank 1 Forsikring. I verste fall kan tak og bygninger knekke sammen av den tunge snøen.

+

5 tips til deg som vil klare å kjøpe din første bolig helt selv

Er det blitt umulig for unge å komme inn på boligmarkedet uten pengesterke foreldre i ryggen? Mange førstegangskjøpere får økonomisk hjelp, men det er fullt mulig å klare det helt på egenhånd.

+

Pass opp for frostskader på hus og hytte

Vinteren har tatt landet ned i fryseboksen, og da gjelder det å passe på. Mange får seg en ubehagelig overraskelse hvis de ikke har gjort hytta og boligen klar for kulda.