Viser alle innlegg tagget med Magne Gundersen.
+

Slik får du studielånet til å vare lenger

Nytt år og nytt semester – og en stor utbetaling fra Lånekassen. Titusener av norske studenter starter året med blanke og ark og breddfull konto.

+

Slik bytter du julegaver i romjula

Kom julegaven i feil størrelse, i form av noe du har fra før, eller var den rett og slett bare feil for deg? Her får du byttetipsene.

+

Hundretusener vet ikke hvilke forsikringer de har

450.000 nordmenn vet ikke hvilke forsikringer de har. Over 300.000 vet ikke hvor de har forsikringene sine. Det kan det fort lønne seg å gjøre noe med.

+

Sunn mat og sunn økonomi for unge

Hva får du når mesterkokk Adrian Løvold og forbrukerøkonom Magne Gundersen møtes? Jo, et lynkurs i hvordan du kan lage sunn, god og enkel mat og samtidig ha sunn økonomi.

+

7 tips til deg som ikke vil bli blakk student!

Få har mindre å rutte med enn studenter. Her får du tipsene som kan hjelpe deg unngå å bli helt blakk.

+

Tro det eller ei, men julehandelen er allerede i gang!

For mange kan ikke juleforberedelsene starte tidlig nok. Over 400.000 nordmenn er allerede er i gang med gaveinnkjøpene. Enda flere vurderer å handle julegaver i løpet av sommeren.

+

Tips i siste liten til deg som ennå ikke har booket sommerferien!

Fått litt ekstra ferie eller bare sent ute med å bestemme deg? Du kan fortsatt få en flott ferie selv om du er ute i siste liten. Forbrukerøkonom Magne Gundersen gir deg de smarte tipsene.

+

6 tips for å få mer ferie for pengene

Nordmenn kutter feriebudsjettet for andre sommeren på rad. Årsaken er at mange opplever en usikker arbeidssituasjon, har fått lavere inntekt eller bare ønsker å redusere ferieforbruket.

+

Slik sparer du enkelt tusenlapper i matbutikken

Med god planlegging og smarte kjøp, kan du spare mye på mat og husholdningsartikler. Her gir forbrukerøkonom og Luksusfellen-ekspert Magne Gundersen deg fem smarte tips for lavere matbudsjett.

+

Skal du bytte julegaver? Her er reglene du trenger å kjenne til

6 av 10 bytter julegaver – det viser en undersøkelse gjennomført av Forbrukerrådet i fjor. Her får du gode råd til byttetokt i romjulen.