Viser alle innlegg tagget med mobil.
+

Nå kan du enkelt sperre kortet ditt fra mobilen

Har du mistet eller blitt frastjålet kortet ditt? Da har du sikkert kjent på panikken. Nå kan du enkelt sperre kortet ditt i mobilbanken og samtidig bestille deg et nytt. Uansett hvor du er i verden.

+

Jippi! Verdensnyhet fra mCASH – betal fra tastaturet

– Med det nye mCASH-tastaturet tar vi vennebetaling ett skritt videre, ved å smelte sosial kommunikasjon og betaling sammen i en opplevelse. Dette er ekte sosial betaling, sier Elisabeth Haug, administrerende direktør i mCASH.

+

Fire av ti handelsbedrifter i minus

Netthandelen vokser blant oss, men hvem er det som lider av det? Varehandel er sammen med bygg og anlegg den bransjen som har flest konkurser.

+

​Nyhet! Nå kan du søke billån i mobilbanken

-Hæ?! Har det skjedd en feil? Det var reaksjonen til kunden som fikk svar på billånet umiddelbart.

+

Får med skistjernene ut i lokalsamfunnet

SpareBank 1 er en av hovedsponsorene til de norske langrennslandslagene for både kvinner og menn. Les hvordan vi jobber for å utvikle langrennssporten både for bredden og eliten.

+

Bot? Jeg skulle jo bare avslutte en samtale!

Visste du at det er totalforbud mot å røre telefonen i bilen hvis den ikke er fastmontert? Da kan du få bot, selv om du bruker handsfree.

+

Magne Gundersens 5 beste tips til konfirmanten

Konfirmasjon er ikke bare en høytidelig markering av overgangen mellom barn og voksen. For de fleste betyr konfirmasjonen også at de får pengegaver. Dette bør du gjøre med pengene!

+

Smart å vite om ferieøkonomien

De fleste av oss husker pass, solbriller og mobillader når vi pakker feriekofferten. Det mange imidlertid glemmer, er å tenke over smart kortbruk og hvordan man bør betale restaurantregningen.

+

6 ting reiseforsikringen IKKE dekker, men som mange tror at den gjør

Reiseforsikringen dekker mye – men ikke alt. Her er vår liste over de vanligste misforståelsene om hva reiseforsikringen dekker.

+

Nå kan du logge inn i mobilbanken med fingeren

Vi har gjort pålogging i mobilbanken enda enklere. Nå kan du logge deg inn i mobilbanken ved hjelp av et fingeravtrykk. Dette gjelder foreløpig kun for iPhone.