Viser alle innlegg tagget med mobilbank.
+

Jippi! Verdensnyhet fra mCASH – betal fra tastaturet

– Med det nye mCASH-tastaturet tar vi vennebetaling ett skritt videre, ved å smelte sosial kommunikasjon og betaling sammen i en opplevelse. Dette er ekte sosial betaling, sier Elisabeth Haug, administrerende direktør i mCASH.

+

​Nyhet! Nå kan du søke billån i mobilbanken

-Hæ?! Har det skjedd en feil? Det var reaksjonen til kunden som fikk svar på billånet umiddelbart.

+

No kidding – mCASH sveiper bort KID-nummeret!

Nå kan bankkunder betale regninger rett på mobilen, og slippe å taste KID-nummer og kontonummer.

+

Nå kan du logge inn i mobilbanken med fingeren

Vi har gjort pålogging i mobilbanken enda enklere. Nå kan du logge deg inn i mobilbanken ved hjelp av et fingeravtrykk. Dette gjelder foreløpig kun for iPhone.

+

Nå får du ny og lekker mobilbankapp

Vi har pusset opp mobilbank-appen for å gjøre den enklere å bruke – og finere for øyet. I tillegg til nytt design, får du enklere navigering, bedre oversikt over hverdagsøkonomien, og pålogging med fingeravtrykk.

+

Hjelp – jeg får ikke start på bilen!

Hva gjør jeg om jeg kolliderer, punkterer eller ikke får start på bilen på gårdsplassen? Får jeg veihjelp fra bilforsikringen?

+

Mobilbetaling: Vi kjøper den norske delen av gründervirksomheten mCASH

– Med dette oppkjøpet styrker vi vår mobilsatsing og blir godt posisjonert for å møte fremtidens digitale kundebehov, sier styreleder Jan-Frode Janson i SpareBank 1-alliansen. I tillegg er det veldig hyggelig å kunne videreføre en norsk gründervirksomhet.

+

Dette klarer ikke 300 000 nordmenn seg uten på sommerferie!

I forbindelse med sommerens store #MåHaMed-konkurranse på Instagram og Facebook, spurte vi det norske folk hva de absolutt ikke kan klare seg uten på ferie. Her er svarene:

+

Dette gjør over 60 000 nordmenn flere ganger i uka

På knapt ni uker har over 60 000 nordmenn kommet i gang med den nye folkesparingen – mikrosparing. Sparingen skjer hver gang du bruker bankkortet. Etter at tjenesten også ble tilgjengelig på mobil, er det hele 75 % som velger å opprette mikrosparing i mobilbanken.

+

Nordens første klokkebank – nå også på Apple Watch og Android Wear

Kunder med smartklokke fra Pebble har kunnet bruke SpareBank 1s klokkebank siden november i fjor. – Nå er vi endelig klare for Apple Watch og Android Wear, sier mobilbanksjef Baard Slaattelid i SpareBank 1-alliansen.