Viser alle innlegg tagget med nettbank.
+

Dette gjør over 60 000 nordmenn flere ganger i uka

På knapt ni uker har over 60 000 nordmenn kommet i gang med den nye folkesparingen – mikrosparing. Sparingen skjer hver gang du bruker bankkortet. Etter at tjenesten også ble tilgjengelig på mobil, er det hele 75 % som velger å opprette mikrosparing i mobilbanken.

+

Har du prøvd “Min oversikt” i nettbanken?

“Min oversikt” i nettbanken gir deg full oversikt over din økonomi – både hva du har og hva du har brukt. Ta en titt her (film).

+

Se hvorfor nordmenn elsker mobilbanken

- Over 50 % av våre kunder, som bruker digitale løsninger hver måned, bruker mobilbanken aktivt, sier Baard Slaattelid, mobilbanksjef i SpareBank 1-alliansen. Mobilbank utgjør nå rundt 65 % av all digital trafikk i SpareBank 1.

+

Bedriftens pensjons- og forsikringsavtaler enkelt administrert

Vi har slått sammen to av våre tjenester for å gi din bedrift fullstendig oversikt over og muligheten til å samtidig administrere alle bedriftens pensjons- og forsikringsordninger på et enkelt sted.

+

Endelig klart for BankID uten java – først på våre forsikringstjenester

Nå er vi i gang med å få på plass BankID uten java for alle våre tjenester. Vi starter med forsikringstjenesten for person og pensjon fra 6. oktober 2014. Så kommer nettbank uten java for privatpersoner og bedrifter. Deretter tjeneste etter tjeneste – helt til vi er javafrie.

Mobilbank bedrift
+

Norges første mobilbankapp for bedrifter

Som første bank i Norge lanserte SpareBank 1 mobilbank for bedrifter i 2012. Totalt har 10% av kundene nå tatt i bruk mobilbank bedrift og hver dag laster nye kunder ned mobilbank appen.

Grannes VVS
+

God erfaring med mobilbank

Grannes VVS opplever en enklere hverdag med mobilbank. Med flere firma og 20 ansatte er det mye som skal koordineres i løpet av en dag. Hver dag sjekker jeg mobilbanken. Da får jeg raskt oversikt over kontoer og likviditeten i bedriften, sier Jan Roger Grannes, daglig leder i Grannes VVS.

+

Mobilbanken sprenger nye grenser

For første gang i Norge passerer en mobilbank 5 millioner pålogginger på en måned. I mars måned hadde SpareBank 1s mobilbank over 5,3 millioner pålogginger, noe som trolig gjør den til Norges største.

Mobil- og nettbank (Foto: Eskild Fors, SpareBank 1)
+

Betale for å logge inn?

Fra 1. mai koster det 0,49 kroner hver gang en Telenor- eller djuice-kunde (ikke andre operatører foreløpig) bruker tjenesten BankID på mobil. Banken styrer ikke prisen, men tilbyr alternative løsninger for de som ønsker det.

Mobilbanken i 2013
+

Mobilbankåret 2013 oppsummert

2013 har virkelig blitt mobilbankens år. Det har foregått en stille revolusjon i norsk bankmarked. Her finner du en oppsummering i tall og fakta.