Viser alle innlegg tagget med privatøkonomi.
+

Bør du binde boligrenten?

Etter at bankene satte opp boligrenten i november i fjor, har flere låntagere valgt å binde renten. Privatøkonom, Endre Jo Reite mener det er feil folk som velger å binde boligrenten sin.

+

Slik blir retningen for Trumps nye USA

Helt siden valgnatten har Trump dominert mediebildet og forrige ukes pressekonferanse skapte sjokkbølger også internasjonalt. Denne retningen tar Trumps nye USA.

+

Slik får du studielånet til å vare lenger

Nytt år og nytt semester – og en stor utbetaling fra Lånekassen. Titusener av norske studenter starter året med blanke og ark og breddfull konto.

+

- Økonomiske nyttårsforsetter gir romsligere økonomi gjennom hele året

Ved å bruke litt tid på å gå gjennom økonomien din, kan du spare mye penger gjennom hele året, sier privatøkonom Endre Jo Reite.

+

Kan spare mye penger på å planlegge

- Vi handler for mye mat i forhold til det vi evner å forbruke, og mye av grunnen til dette er nok at vi handler for ofte og vi handler på impuls, sier privatøkonom Endre Jo Reite.

+

2000 kroner i måneden sikrer inngangsbilletten til boligmarkedet

Se hvordan bare 2000 kroner i måneden sikrer deg inngangsbilletten til boligmarkedet.

+

Slik sikrer du deg drømmeboligen

Den første boligen, snart er den din. Men før du pakker flyttelasset, er det flere ting du bør vite. Som hva du bør huske på visning og hvordan en budrunde egentlig foregår.

+

Dette tror vi om privatøkonomien i 2016

Pessimismen er i ferd å få overtaket blant nordmenn. Vi tror 2016 blir et dårligere år for norsk økonomi og for første gang er det flere som er negative enn positive til egen privatøkonomi i året som kommer.

+

7 tips til hvorfor du bør julehandle i juli

Ikke nok med at jula varer helt til påske, for mange starter forberedelsene allerede nå. Her får du tips til hvorfor du bør julehandle i juli.

+

3 ting du risikerer hvis du sjekker selvangivelsen din

- Mange av oss sjekker nesten ikke selvangivelsen, sier vår forbrukerøkonom Magne Gundersen. – Det eneste vi er opptatte av er om vi får penger tilbake eller må betale restskatt. Og der stopper det. Så hva risikerer du egentlig hvis du bruker noen minutter på selvangivelsen?