Viser alle innlegg tagget med reise.
+

Nå kan du enkelt sperre kortet ditt fra mobilen

Har du mistet eller blitt frastjålet kortet ditt? Da har du sikkert kjent på panikken. Nå kan du enkelt sperre kortet ditt i mobilbanken og samtidig bestille deg et nytt. Uansett hvor du er i verden.

+

Syk på ferie? Ring oss før du kontakter lege!

Vi vet hvilke leger og sykehus du bør oppsøke, og hvilke du bør holde deg unna.

+

Få tusenlapper tilbake på taxfree

Det er blitt litt dyrere for nordmenn å handle i utlandet å grunn av en svak krone. Men med taxfree-ordningen kan shopping heldigvis bli litt billigere.

+

Deler du alle opplevelsene dine i sosiale medier?

Er du «street-smart» med kontroll på lommebok, pass og deg selv når du er ute og reiser? Hva med når du er på nett og i sosiale medier? Her er 5 tips til deg som er på farten.

+

Danmark er nordmenns feriefavoritt i sommer

I sommer er det ekstra mange som synes det er deilig å være norsk i Danmark. Nabolandet i sør kaprer topplasseringen på listen over hvilke land nordmenn besøker i sommerferien.

+

6 tips for å få mer ferie for pengene

Nordmenn kutter feriebudsjettet for andre sommeren på rad. Årsaken er at mange opplever en usikker arbeidssituasjon, har fått lavere inntekt eller bare ønsker å redusere ferieforbruket.

+

Hæ? Er denne kofferten verdt nesten 40 000 kroner?

Loslitt eller ikke, denne kofferten er verdt hele 38.590 kroner. Vi lot «Tiril» pakke feriekofferten, og her er resultatet.

+

Trenden har snudd: I år bruker vi skattepengene annerledes

Skatteoppgjøret starter denne uka, og vi har funnet ut hva folk flest vil bruke pengene til. – Trenden viser seg ganske annerledes i år enn i fjor, forteller privatøkonom Endre Jo Reite.

+

Jippi! Toppkarakter for SpareBank 1s reiseforsikring

Best i test: SpareBank 1 er blant selskapene som kommer best ut, med tommel opp og smilefjes, når Norsk Familieøkonomi har testet reiseforsikringer.

+

Smart å vite om ferieøkonomien

De fleste av oss husker pass, solbriller og mobillader når vi pakker feriekofferten. Det mange imidlertid glemmer, er å tenke over smart kortbruk og hvordan man bør betale restaurantregningen.