Viser alle innlegg tagget med reiseforsikring.
+

Forsikringskundene er mest fornøyd med SpareBank 1

Analysebyrået EPSI Norge la mandag frem resultatene av sin årlige undersøkelse av hvor tilfredse nordmenn er med forsikringsselskapene. Også i år er kundene mest fornøyd med SpareBank 1, både før og etter skade.

+

Syk på ferie? Ring oss før du kontakter lege!

Vi vet hvilke leger og sykehus du bør oppsøke, og hvilke du bør holde deg unna.

+

Danmark er nordmenns feriefavoritt i sommer

I sommer er det ekstra mange som synes det er deilig å være norsk i Danmark. Nabolandet i sør kaprer topplasseringen på listen over hvilke land nordmenn besøker i sommerferien.

+

Tips i siste liten til deg som ennå ikke har booket sommerferien!

Fått litt ekstra ferie eller bare sent ute med å bestemme deg? Du kan fortsatt få en flott ferie selv om du er ute i siste liten. Forbrukerøkonom Magne Gundersen gir deg de smarte tipsene.

+

Hæ? Er denne kofferten verdt nesten 40 000 kroner?

Loslitt eller ikke, denne kofferten er verdt hele 38.590 kroner. Vi lot «Tiril» pakke feriekofferten, og her er resultatet.

+

Jippi! Toppkarakter for SpareBank 1s reiseforsikring

Best i test: SpareBank 1 er blant selskapene som kommer best ut, med tommel opp og smilefjes, når Norsk Familieøkonomi har testet reiseforsikringer.

+

Er bunaden din godt nok forsikret?

17. mai nærmer seg med stormskritt og champagnefrokoster, potetløp, pølser og is står for døren.

+

Smart å vite om ferieøkonomien

De fleste av oss husker pass, solbriller og mobillader når vi pakker feriekofferten. Det mange imidlertid glemmer, er å tenke over smart kortbruk og hvordan man bør betale restaurantregningen.

+

Derfor bør du sjekke reiseforsikringen allerede nå

Sommerferien nærmer seg, men før du drømmer deg helt bort i badetemperaturer og solfaktor, er det én ting du bør sjekke: At du har gyldig reiseforsikring.

+

6 ting reiseforsikringen IKKE dekker, men som mange tror at den gjør

Reiseforsikringen dekker mye – men ikke alt. Her er vår liste over de vanligste misforståelsene om hva reiseforsikringen dekker.