Viser alle innlegg tagget med samfunnsengasjement.
Foto: Birgitte Heneide, Frivillighet Norge
+

Hva om hele næringslivet ga 1 prosent av overskuddet sitt til frivilligheten?

Ideen som omfanger hele Norges næringsliv ble lansert torsdag 12. januar på frivillighetens topplederkonferanse på Sentralen i Oslo.

+

SMN nr 1 på samfunnsansvar

Ifølge norske journalister er SpareBank 1 SMN den som tar aller størst samfunnsansvar av de 29 mest profilerte virksomhetene i Norge. Det viser PR-Barometeret som ble presentert tidligere denne uka.

+

Tilbake fra tur til Silicon Valley: – Go big or go home!

Det ble både bedriftsbesøk, investorpitching – og starten på mulige internasjonale samarbeid – da SpareBank 1 SMN og vinnerne av gründerkonkurransen besøkte Silicon Valley i starten av oktober.

+

Derfor vil vi ha stjernefysiker til Trondheim

Stephen Hawking tror på liv utenfor jorda. Nå skal han inspirere trøndersk teknomiljø på STARMUS.

+

En håndsrekning til Rissa

SpareBank 1 SMN stiller opp for lokalsamfunnet etter at ca 170 ansatte mister jobben i konkursrammede Noryards i Rissa.

Jonas Svensson og Per Verner Rønning besøkte Eskil på Skogn Barneskole for å gi ham premiene.
+

Hvem fikk Rosenborg-drakta og sesongkort?

For å kickstarte vårt første år som hovedsamarbeidspartner for Rosenborg Ballklub kjørte vi en kampanje for å sette fokus på en av verdiene vi har felles; samfunnsansvar. Vi ønsket å synliggjøre mennesker som gjør noe bra for andre, samarbeidet mellom oss og Rosenborg, og samtidig få vist frem den nye drakta med SpareBank 1 på brystet.

+

Poppelopper i blodet

I 30 år har Poppeloppeteateret i Molde gitt barn muligheten til å skinne på en scene. De lærer hvor høyt de må snakke, hvor fint de kan synge, hvor herlig det er med applaus – og hvor utrolig mye arbeid som ligger bak en suksess.

+

Gledens dag på Steinkjer VGS

Bilfag på Steinkjer videregående skole fikk to nye biler i gave av SpareBank 1 Forsikring, etter at en brann hadde etterlatt kjøretøyene fine, men usalgbare. Dermed blir de første skole i Norge med elbil.

+

Tæl-profil: Birgit Reitan Øksnes

Steinkjerjenta Birgit fikk Tæl-stipend i 2010 for å kunne nå sine mål om å bli best i verden på kickboxing. Det har vært spennende å se henne slå seg til topps – og du verden som vi gratulerer henne med VM-gull. Dette er en jente med tæl!

+

300 000 kroner til Streetlight!

Erlend Johannesen og Streetlight mistet alt de har bygd opp, foruten menneskene og den uendelige stå-på-viljen og omsorgsevnen de er kjent for å ha, i en tyfon på Fillipinene. Som engasjert, langvarig støttespiller bidrar vi nå ekstra, og oppfordrer flere til å gjøre det samme.