Viser alle innlegg tagget med Tæl.
+

Birgit Skarstein med på laget

Birgit Skarstein og banken innleder nå et langsiktig samarbeid. Målet er å inspirere andre til å se muligheter og å følge sine drømmer. Gjennom flere år har vi kjent Birgit godt. Hun er et forbilde for oss alle – uansett alder, en inspirasjon og et hedersmenneske.

FOTO: NRK
+

Natalie Sandtorv er SpareBank 1 Jazztalent 2016

Jazzmusikeren Natalie Sandtorv (28) tildeles prisen SpareBank 1 Jazztalent. Sandtorv mottok prisen på Moldejazz i dag.

+

Idrettstalent 2016: Emil Iversen

Meråkbygg og langrennsløper Emil Iversen fikk vårt hovedstipend i kategorien idrett under Talentstipendutdelingen for 2016. – Det var et bevis på at jeg hadde fått til noe, og det var artig å bli sett, minnes skitalentet.

+

NæringsDriv for fulle hus

Konferansen i Trondheim er blitt en arena hvor de viktige debattene tas, hvor folk møtes og hvor agenda settes.

+

Unge talenter fikk Tæl-stipend

Prisutdelingsshowet Tæl ble arrangert i Olavshallen i Trondheim denne uken. Vi delte ut 740 000 kroner i stipend til unge talenter fra Trøndelag og Nordvestlandet – i tillegg til Tæls hederspris.

Birgit Skarstein vant VM-gull i roing (Foto: Tine Bjonge/ Norges Roforbund)
+

Tæl-profil: Birgit Skarstein

Levangerjenta fikk et hederstipend i 2012 for å være selve definisjonen på Tæl. I går knuste hun konkurrentene sine og rodde inn VM-gull.

+

Ungdom med Tæl

Martin Helseth, Adrian Løvold, Marte Elverum, Charlotte Audestad, Knut Marius Djupvik, Amund Kokkvoll, Birgit Reitan Øksnes, Birgitte Bremnes, Edvard Vea Iversen og Runa Grydeland har Tæl. Du kan søke om Tæl-stipend før 31. august.

+

Stolt bidragsyter på Jonsokfeiring

Sunde Krins Grendalag i Førde søkte midlar frå oss i år til Jonsokfeiring med historie, kultur, tradisjon og Ta Sjansen. Vi blei med som bidragsytar på arrangementet som fleire frivillige lag i grenda og stiftinga Sunnfjord Museum samarbeider om.

Gavemottakere i Trondheim sentrum
+

Bestem hvem som får 10 000 kroner!

Nå kan du bestemme hvilket lag, forening, aktivitet eller prosjekt som skal få noen ekstra kroner i kassen. Vi trekker ut to tilfeldige vinnere som får 10 000 kroner hver fra banken. Hvem synes du fortjener pengene?

Folkets tælpris på Inderøy
+

Hvem bør vinne Folkets tælpris på Inderøy?

Vi er helt sikre på at det finnes plenty gode prosjekter på Inderøy, og et av disse skal få Folkets tælpris. Du kan nominere de du mener bør få pris og
50 000 kroner, for her er det dere inderøyninger som bestemmer vinneren.