Viser alle innlegg tagget med Trøndelag.
+

Historisk avtale vil gjøre det lettere for nye bedrifter å få lån

Med tilgang på 50 millioner kroner fra EU blir det enklere for SpareBank 1 SMN å si ja til å finansiere vekstbedrifter i tidlig fase.

+

Rekordmange søkere til talentstipend

409 talenter fra regionen ønsker å få SpareBank 1 SMN som heiagjeng. Nå starter et spennende arbeid for juryen.​

+

Rir stormen av

Verdiskapingen i Nord-Trøndelag vokser jevnt, tross oljebremsen i resten av landet og fylkets relativt sterke eksponering mot offshorenæringen. Industrien har vist seg mer robust mot nedgangen enn tidligere antatt.

+

Vinnerne og taperne i regionen

Vi har gått gjennom nesten 30 000 virksomheter i Midt-Norge og deres årsregnskap fra 2012 til 2015.

+

God stemning på landet

Investeringsviljen i landbruket er god, og den lave renta er med å bedre økonomien i investeringene. Optimismen synes størst innen storfekjøtt og melk.

+

Ny by i byen

Det blir stadig trangere om plassen i Trondheim. Byen vil vokse med cirka 2.500-3.000 innbyggere hvert år i 10 år fremover, og fortetting alene strekker ikke til. Vi må omforme bynære områder, og bygge nye bydeler.

+

Slik sikrer du deg i ekstremvær

Nesten hvert eneste år blir vi rammet av stormvær her i landet. Hardest rammet er Trøndelag, der hele 19 prosent har blitt rammet av stormskader.

+

Blir det byttehelg der du bor?

Over 100 idrettslag over hele Norge har satt av andre helg i november til kjøp og salg av brukt skiutstyr, og 35 av dem er fra Midt-Norge og Nordvestlandet. Det er over en dobling sammenlignet med fjoråret. Her ser du de påmeldte.

+

Lærer ungdom om personlig økonomi

Sammen med Ungt Entreprenørskap jobber vi for at flere unge skal få gode holdninger til egen pengebruk. Undervisningsprogrammet setter personlig økonomi på timeplanen – bokstavelig talt.

+

Trøndersk næringsliv ser positivt på fremtiden

Undersøkelsen vi bestilte og fikk utført av Sentio i 2016 viser tydelig hvilke forventninger bedriftsledere i Trøndelag har til omsetning for året. Utsiktene til å ansette flere og til lønnsomhet går litt ned i Sør-Trøndelag sammenlignet med året før, men i Nord-Trøndelag går alle piler imidlertid til værs.