Viser alle innlegg tagget med Trondheim.
+

Musikkpris til Kristian Tangvik

Årets mottaker av Geir Digernes Minnespris er en meget dyktig tubaist fra Trondheim som studerer i København

+

Ny by i byen

Det blir stadig trangere om plassen i Trondheim. Byen vil vokse med cirka 2.500-3.000 innbyggere hvert år i 10 år fremover, og fortetting alene strekker ikke til. Vi må omforme bynære områder, og bygge nye bydeler.

+

Derfor vil vi ha stjernefysiker til Trondheim

Stephen Hawking tror på liv utenfor jorda. Nå skal han inspirere trøndersk teknomiljø på STARMUS.

+

Sunn mat og sunn økonomi for unge

Hva får du når mesterkokk Adrian Løvold og forbrukerøkonom Magne Gundersen møtes? Jo, et lynkurs i hvordan du kan lage sunn, god og enkel mat og samtidig ha sunn økonomi.

+

Gründere vant tur til Silicon Valley

I helgen ble SpareBank 1 SMNs Gründerkonkurranse avholdt for en fullsatt sal på Dokkhuset. Av femten utvalgte pitchere valgte juryen seks dyktige gründere som får bli med banken på reise til Bay Area i oktober.

+

Barnehjemsbarn fra Streetlight til Skandia Cup

I slutten av juni kommer et fotballag fra Streetlights barnehjem på Filippinene til Skandia Cup i Trondheim. Det er takket være et godt samarbeid, stort engasjement og skikkelig innsatsvilje fra flere hold.

+

Trondheimshistorie for barn – på nettbrett

Med spesialskrevet musikk av Henning Sommerro og Klaus Sonstads tolkning av både fortellerstemme og karakterer, har Tidsreise Trondheim – Barnas Byhistorie blitt en spennende reise gjennom byens tusenårige historie.

+

Årets kremmer til Bogart.Cosmo

Basert på lønnsom vekst er klesbutikken Bogart.Cosmo kåret til vinner av næringsprisen Årets kremmer i Trondheim og omegn.

Foto: Thomas Koch / Shutterstock.com
+

Vi støtter Redd Barnas flyktningeaksjon

Etter oppfordring fra Rosenborgs supportere gir SpareBank 1 SMN 50 000 kroner til Redd Barnas arbeid for å hjelpe syriske barn som er på flukt fra sitt eget hjemland.

+

EiendomsMegler 1 Midt-Norge i toppen blant Norges beste arbeidsplasser

Det internasjonale analyse og rådgivningselskapet Great Place to Work har kåret EiendomsMegler 1 Midt-Norge til en av Norges beste arbeidsplasser for fjerde år på rad. Meglerforetaket med kontorer i Sør-, Nord-Trøndelag og Møre og Romsdal vant fjerdeplassen i konkurranse med norske virksomheter.