Viser alle innlegg tagget med nettbank.
+

Nå kan du logge inn i mobilbanken med fingeren

Vi har gjort pålogging i mobilbanken enda enklere. Nå kan du logge deg inn i mobilbanken ved hjelp av et fingeravtrykk. Dette gjelder foreløpig kun for iPhone.

+

Nå får du ny og lekker mobilbankapp

Vi har pusset opp mobilbank-appen for å gjøre den enklere å bruke – og finere for øyet. I tillegg til nytt design, får du enklere navigering, bedre oversikt over hverdagsøkonomien, og pålogging med fingeravtrykk.

+

Dette gjør over 60 000 nordmenn flere ganger i uka

På knapt ni uker har over 60 000 nordmenn kommet i gang med den nye folkesparingen – mikrosparing. Sparingen skjer hver gang du bruker bankkortet. Etter at tjenesten også ble tilgjengelig på mobil, er det hele 75 % som velger å opprette mikrosparing i mobilbanken.

+

Har du prøvd “Min oversikt” i nettbanken?

“Min oversikt” i nettbanken gir deg full oversikt over din økonomi – både hva du har og hva du har brukt. Ta en titt her (film).

+

Se hvorfor nordmenn elsker mobilbanken

- Over 50 % av våre kunder, som bruker digitale løsninger hver måned, bruker mobilbanken aktivt, sier Baard Slaattelid, mobilbanksjef i SpareBank 1-alliansen. Mobilbank utgjør nå rundt 65 % av all digital trafikk i SpareBank 1.

+

Bedriftens pensjons- og forsikringsavtaler enkelt administrert

Vi har slått sammen to av våre tjenester for å gi din bedrift fullstendig oversikt over og muligheten til å samtidig administrere alle bedriftens pensjons- og forsikringsordninger på et enkelt sted.

+

Endelig klart for BankID uten java – først på våre forsikringstjenester

Nå er vi i gang med å få på plass BankID uten java for alle våre tjenester. Vi starter med forsikringstjenesten for person og pensjon fra 6. oktober 2014. Så kommer nettbank uten java for privatpersoner og bedrifter. Deretter tjeneste etter tjeneste – helt til vi er javafrie.

Mobilbank bedrift
+

Norges første mobilbankapp for bedrifter

Som første bank i Norge lanserte SpareBank 1 mobilbank for bedrifter i 2012. Totalt har 10% av kundene nå tatt i bruk mobilbank bedrift og hver dag laster nye kunder ned mobilbank appen.

Grannes VVS
+

God erfaring med mobilbank

Grannes VVS opplever en enklere hverdag med mobilbank. Med flere firma og 20 ansatte er det mye som skal koordineres i løpet av en dag. Hver dag sjekker jeg mobilbanken. Da får jeg raskt oversikt over kontoer og likviditeten i bedriften, sier Jan Roger Grannes, daglig leder i Grannes VVS.

+

Mobilbanken sprenger nye grenser

For første gang i Norge passerer en mobilbank 5 millioner pålogginger på en måned. I mars måned hadde SpareBank 1s mobilbank over 5,3 millioner pålogginger, noe som trolig gjør den til Norges største.