Viser alle innlegg tagget med nettbank.
Mobil- og nettbank (Foto: Eskild Fors, SpareBank 1)
+

Betale for å logge inn?

Fra 1. mai koster det 0,49 kroner hver gang en Telenor- eller djuice-kunde (ikke andre operatører foreløpig) bruker tjenesten BankID på mobil. Banken styrer ikke prisen, men tilbyr alternative løsninger for de som ønsker det.

Mobilbanken i 2013
+

Mobilbankåret 2013 oppsummert

2013 har virkelig blitt mobilbankens år. Det har foregått en stille revolusjon i norsk bankmarked. Her finner du en oppsummering i tall og fakta.

Javafri nettbank
+

Snart gravlegger vi Java

Det er mange som er frustrerte over Java-trøbbel ved bruk av BankID i nettbanken. Dette gjør SpareBank 1 – sammen med de andre bankene i Norge – nå noe med.

+

BankID på mobil – hvorfor det?

Nå er det enda flere teleoperatører som tilbyr BankID på mobil. Men hva er det egentlig som skiller denne fra vanlig BankID og engangskode på mobil – bortsett fra at den er Java-fri? Kan du bruke det? Er det sikkert? Er det vanskelig?

+

Se hvor mye du bruker på café i nettbanken

I nettbanken kan du nå få oversikt over summen av hva du bruker på ulike ting. Det gir deg en enkel og fin oversikt over akkurat hva det er du bruker penger på. Kanskje må du møte noen ubehagelige realiteter, men det kan føre med seg mye bra for din økonomi.

+

Innlogging og signering – på flere måter

I den fysiske verden bruker du pass eller bankkort. På nett bruker du e-legitimasjon til identifisering og signering. Vi har flere alternativer, hva passer for deg?

+

Mac, Java og BankID- tips og råd

Uten forvarsel har Apples siste nettleseroppdatering blokkert for bruk av Java i Safari. Ny Javaversjon løser problemet. (Innlegget er oppdatert)

+

10 spørsmål og svar om Java og BankID

De siste ukene har vært mye Javatrøbbel for norske bankkunder. Mange har ringt oss fra morgen til kveld med spørsmål om Java, BankID og nettbank. Her får du svar på de 10 viktigste spørsmålene som har kommet inn til våre kundesentre den siste uken.

+

Mobilbanken har blitt lørdagsbanken

Lørdag 27. oktober i fjor, opplevde vi for første gang at mobilbanken var større enn den tradisjonelle nettbanken målt i antall pålogginger – dette takket være at kundene er tidlig ute med å ta i bruk nye banktjenester på mobil. Det liker vi!

+

Mobilbanken snart mer populær enn nettbanken

Mobilbanken ligger tett bak nettbanken i antall pålogginger per måned, og tidlig neste år vil vi for første gang oppleve at mobilbanken går forbi nettbanken i antall pålogginger.